פעמים רבות מתלבטים מארגני אירועים האם לשכור את שירותיו של קייטרינג חלבי או בשרי. ובכן, על מנת לענות על השאלה יש להביא בחשבון מספר גורמים. ראשית, איזה סוג של אירוע אתם מפיקים. אירוע של חתונה שונה במהותו מארוחת ערב מפנקת לעובדי חברה. שנית, כל ארוחה ביום שונה במהותה. ארוחת בוקר וערב בדרך כלל יותר קלילות.
סוג הקהל
יש להתחשב בסוג הקהל שיגיע לאירוע. קהל של אוכלי בשר מושבעים יתאכזבו לקבל קייטרינג חלבי, בעוד קהל המגיע לאירוע חברתי או עסקי ישמח מאוד להתפנק בתפריט עשיר של סלטים, פסטות, גבינות , דגים, כריכים איכותיים ומאפים. דבר נוסף שיש לשקול הוא מזג האוויר. לאירוע אשר מתקיים ביום קיץ מלהט באוויר הפתוח מתבקש לקחת קייטרינג קליל וקריר המכיל תפריט המותאם לימי הקיץ.
קייטרינג חלבי – זול יותר?
לא תמיד. שימוש בגבינות יקרות או דגים מייקר מאוד את ההוצאות. בהתאמה הנכונה של התקציב לתפריט ניתן להגיע למחירים שווים לכל נפש. כמובן שקייטרינג בשרי יהיה יקר יותר מקייטרינג חלבי ללא גבינות איכותיות מאוד ויקרות או דגים. ניתן להתאים את סוג התפריט לסוג האירוע וליצור תפריט אלגנטי אך יחד עם זאת צנוע. ישיבת צוות למשל אינה מחייבת ארוחה רצינית וכבדה, לכן תפריט נחמד עם כריכים מצויינים או מאפים איכותיים ישרת את המטרה שלכם באירוע שיבוא עליכם בקרוב מאוד .