יש לכם ידע בתחום האופניים ואתם רוצים לפתוח עסק עצמאי, חשוב לעשות זאת בצורה זהירה וחכמה כדי שלא תבזבזו כסף יקר וזמן השקעה מיותר.
עסקים רבים נפתחים מידי שנה אך מרביתם גם נסגרים באותה מהירות ולכן כדי להקים עסק עצמאי שיחזיק מעמד לאורך זמן ויהיה רווחי חשוב להכין תוכנית עסקית קודם פתיחת העסק, שכן תחום האופניים הינו פופולרי ויש דרישה רבה לרכישת אופניים במיוחד לקראת החגים ובתקופת הקיץ אך עסק העובד בצורה בלתי מתוכננת עשוי להגיע להפסדים ותוך זמן קצר להיסגר.
בהכנת התכנית העסקית, יש לכלול את ההון העצמי העומד לרשותכם ואת הכסף הנוסף אשר אתם מתכוונים במידת הצורך לקחת כהלוואה, כאשר קיימת עדיפות להקים עסק שבו ההשקעה העצמית גבוהה מזו הנלקחת בהלוואות או בדרכי מימון חיצוניות, שכן במצב שהעסק אינו מצליח בנוסף להפסדים צריך להמשיך ולשלם את כל החובות וההתחייבויות וזה עשוי לגרום לקריסה כלכלית של ממש.
עסק מתחיל לאופניים צריך לעשות קודם פתיחתו סקר שוק, לבדוק כמה חנויות אופניים ישנן באותו אזור, כמה ביקוש יש למוצר, האם יש צורך לפתוח במקום חנות או אולי כדאי לבחון אפשרות של פתיחת חנות אופניים במקום אחר, שכן זה שחנות אחת מצליחה לא אומר שגם אתם תצליחו, צריך להבין את הצרכים של הלקוחות באותו אזור ולנתח אותם.
איך יוצרים מיתוג לחנות אופניים?
יש חנויות אופניים רבות ואתם כדי להצליח תצטרכו להשקיע במיתוג של העסק כך, שיבלוט למול שאר החנויות האחרות, יתכן ותבחרו למכור מגוון גדול יותר, או אופניים של מותגים בלבד, שכן, אחרת אתם עלולים להראות כמו עוד חנות אופניים והלקוחות באופן טבעי יעדיפו להמשיך ולקנות אצל החנות המוכרת והוותיקה אלא אם תציעו להם משהו חדש ומעניין יותר.
אמינות ושירות אלו המפתחות להצלחת כל עסק ובמיוחד בתחום זה, שכן יש לכם סוג של אחריות , וזאת משום שחנויות אופניים מספקות מוצר שכשאר הוא בלתי תקין, הוא עשוי לגרום נזק גופני של ממש לרוכב ואף לסכן את חייו.