חפש מאמרים:
שלום אורח
25.12.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

חברות קטנות ובינוניות צריכות להכיר סוף סוף את המושג מיקור חוץ ולהעיז ולהשתמש בו.

בעלי עסקים קטנים ובינונים הם אנשים עם חלום, ייזמים שכל רצונם הוא לתרום משהו לעולם, ליצור משהו משלהם ולהתפרנס ממנו בכבוד. ההצלחה נמדדת בעיניי בעל העסק לפי ראות עיניו ושאיפותיו, אבל ישנה בעיה בעיקר בתחום הסחר הבינלאומי כאשר אותו בעל עסק מחליט לייצא או לייבא ומשאביו הפיננסים קטנים והוא מוצא את עצמו נאבק בתחום היבוא, יצוא, רכש ולוגיסטיקה שאינם תחומים קלים ומכילים בתוכם חוקים מאוד נוקשים והמון מושגים ואין לו מושג איך להתמודד איתם. אז אותו בעל עסק מחליט פשוט להתמודד לבד במקרה הרע ובמקרה הטוב לבקש עזרה.

כאן המושג מיקור חוץ נכנס לתמונה והכוונה לתת לחברה שתחום הסחר הבינלאומי הוא עיסוקה הבלעדי, אשר מכירה את כל החוקים, יודעת לתפעל מטענים, מכירה את הדרכים לחסוך בעלויות ומשאבים, באילו תנאי מכר כדאי לקנות או למכור עם אילו חברות שילוח כדאי לעבוד, איך לשרוד את מכון התקנים, משרד הבריאות, איך להביא מטען לארץ ולמנוע עיכובים בשחרור ועוד ועוד..

החברה למיקור חוץ זו ההתמחות שלה, היא לא רוצה להתחרות עם בעל העסק היא רוצה לעזור לו להצליח, לתמוך בו לכל אורך הדרך, להיות שותפה להצלחה שלו וכל זאת בעלות שהיא מינימאלית לעומת הפסד ימי עבודה של בעל העסק שעסוק במציאת פתרונות ולמידה של תחומים שלוקח שנים להתמקצע בהם.

ומאידך, כשקיים פתרון כל כך נגיש וזול מחליט בעל העסק לשכור אדם שיטפל בתחום במקרה הטוב, מאחר ואז סוף סוף יגויס אדם שיודע ומכיר את התחום אבל העלות הכספית של החזקתו היא מאוד גבוה גם יחסית לגודלה והכנסתה של החברה ולטווח העבודה כך שבהרבה מקרים משולם שכר של 9 שעות עבודה כשבפועל לא היה דרוש יותר משלוש שעות ושוב בזבוז משאבים וכסף לחברה.   במקרה הרע הפקידה שיושבת בקבלה ועוסקת בעוד תפקידים רבים במקביל היא גם זו שתדאג לתהליכים הלוגיסטיים מבלי שיש לה מושג קלוש בתחום והיא בדיוק כמו בעל העסק תנסה לשרוד את היום.

וכל זאת, כי קיים פחד מפני המושג "מיקור חוץ", פחד בלתי מוסבר שמשום מה הופך את המושג מזוהה כמוציא כסף ולא כחוסך ומכניס כסף ולכן המלצתי היא לכל בעלי העסקים שרוצים להצליח במיוחד במציאות הקשה של היום אל תהססו להשתמש במיקור חוץ, זה יכול לחסוך לכם עד חמישים אחוז מעלות המעביד ובחיסכון כולל בתפעול וייעול המערכים התפעוליים שלכם, ולתרום לשקט הנפשי שלכם וליכולת שלכם להתרכז בפיתוח העיסקי של העסק אשר לשם צריכים להיות מופנים המשאבים האמיתיים שלכם.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

http://www.jacobgroupint.com/contact_rtl.html?v=38316341030

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת יעקבי ורד

מאמרים נוספים בנושא עסקים קטנים ובינוניים

מאת: לילה בן הרוש עסקים קטנים ובינוניים12/07/211539 צפיות
דווקא ברגעי ההצלחה חייבים להמשיך ! פרסום , שיווק ויחסי ציבור הם אינם פעולות חד פעמיות שעושים רק שהעסק זקוק להחייאה ויש ביומן יותר ימים ריקים מאשר מלאים , הפעולות האלו הם חלק שוטף מניהול העסק ודווקא בתקופות שופעות וטובות יותר של העסק שיש תזרים כספים יותר נזיל , שם זה בדיוק הזמן שבו אפשר וצריך להמשיך לחזק את המותג או, את העסק בנוסף להתחדשות בלתי פוסקת.

מאת: בנימין קלינגרעסקים קטנים ובינוניים17/06/211346 צפיות
חשיבות ההתמחות המשפטית ויועץ מונציפאלי בכיר בתחום התכנון והבנייה תחום התכנון והבנייה הנו תחום תכנוני ומשפטי מורכב אשר עוסק במגוון נושאים, כגון קבלת היתרי בנייה, קבלת הקלות בנייה, קבלת אישור שימוש חריג, רישיון עסק,אישורי תכניות, שינוי ייעוד, טיפול בהתנגדויות, הפחתת / ביטול חיובים בהיטלי השבחה, הפקעות מקרקעין, תביעות פיצויים לפי סעיף 197 לחוק התכנון והבנייה, ייצוג בהליכים שננקטים בגין ביצוע עבירות בנייה, התמודדות עם צווי נריסה לפי החוק ועוד.

מאת: בנימין קלינגרעסקים קטנים ובינוניים01/06/211207 צפיות
תיקון 34 – רפורמת רישוי עסקים כבר כאן תיקון 34 לחוק רישוי עסקים – מה חדש? ב – 18/7/18 סיימה ועדת הפנים של הכנסת סדרת דיונים בהצעת החוק לרישוי דיפרנציאלי ואושר תיקון 34 לחוק רישוי עסקים בקריאה שניה ושלישית במליאה. תיקון 34 לחוק רישוי עסקים משמעותי ומחולל שינוי נרחב ומטרתו להקל על עסקים על ידי הפחתת הרגולציה והבירוקרטיה המוטלת על כתפיהם. הוא מכונה "רפורמה" וכדי לבדל אותה מרפורמות קודמות היא קרויה "רישוי עסקים דיפרנציאלי" .

מאת: בנימין קלינגרעסקים קטנים ובינוניים04/01/211372 צפיות
משרדנו סייע במחקר בסיוע להפחתת הנטל הבירוקרטי על בעלי העסקים. בקרוב עלויות הרישוי יקוצצו משמעותית. התיקון לתקנות רישוי עסקים יאפשר להתחיל לעבוד עם המסלולים המקוצרים. עסקים ברמת סיכון נמוכה יוכלו לקבל רישיון עסק על בסיס תצהיר, ללא תהליך האישורים המלא הקיים עד כה.

מאת: עוזי פלגעסקים קטנים ובינוניים03/05/201286 צפיות
בכל תהליך של פתוח עסקי או תכנון אסטרטגי ,מתבצע תהליך של ניתוח יכולות עסקיות, במטרה לזהות את נקודות החוזק והחולשה של העסק. באותה נשימה מתבצעת הערכה של ההזדמנויות העסקיות, והאיומים הנשקפים מסביבת התחרות הקרובה (מתחרים, לקוחות, ספקים תחליפים, חודרים חדשים) והסביבה הרחבה ( פוליטית, כלכלית, חברתית, רגולציה, טכנולוגית, שמירת הסביבה).

מאת: עוזי פלגעסקים קטנים ובינוניים05/04/201220 צפיות
כל בעל עסק ללא קשר לגודל העסק, חייב לבחון ולהעריך מנקודת ראות של "ועדת חקירה עצמית" איך הוא ועסקו חוו את האירוע הזה, ולהיזכר באירועים שליליים נוספים שחוו בעבר, בתהליך ניהול העסק שלהם, לקבל תובנות חדשות בניהול עסקי וליישמם בעסק שלהם.

מאת: עוזי פלגעסקים קטנים ובינוניים05/04/201067 צפיות
כל בעל עסק ללא קשר לגודל העסק, חייב לבחון ולהעריך מנקודת ראות של "ועדת חקירה עצמית" איך הוא ועסקו חוו את האירוע הזה, ולהיזכר באירועים שליליים נוספים שחוו בעבר, בתהליך ניהול העסק שלהם, לקבל תובנות חדשות בניהול עסקי וליישמם בעסק שלהם.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica