כמידי שנה כל האמהות הסבתות הדודות מתחילות עם החגיגה של הקניות והבישולים, מסע ארוך ומייגע אשר גורם לכל העוסקות בדבר להגיע לארוחת חג נטולי כוחות, ובציפייה שהערב הזה יעבור כבר.
לכן אנו עדים בשנים האחרונות שיותר ויותר משפחות נעזרות בשירותי חברת קייטרינג לארוחות החג.
שירות הקייטרינג בחג יכול לבוא לידי ביטוי במספר דרכים:
אספקת אוכל מוכן - כמו שזה נשמע החברה מספקת את כל האוכל מוכן להגשה בתבניות כל שנותר הוא לעשות לחמם ולהגיש, החסרון בשיטה זו שיש צורך בחימום והגשה באופן עצמאי.
שירות מלא - הינכם יושבים בביתכם כמו במסעדה וצוות מלצרים מספק לכם את כל השירות הנדרש, החל מעריכת השולחן, הכנת המנות לפני הגשה, סלטים אשר מכינים במקום וגם אוכל אשר מוכן במקום (למי שתעודת הכשרות אינה חשובה לו), וכמובן לאורך כל הארוחה כולם יושבים ונהנים מהסעודה.
ומה שחשוב גם לא צריך לשטוף כלים לאחר מכן.
סוגי תפריטים
ישנם תפריטים רבים ומגוונים, כמובן שהם מותאמים למנות החג המקובלות אצל כל עדה ועדה.
לרוב חברות הקייטרינג השונות מפרסמות מספר תפריטים אשר הם מספקים לחג, כמובן שאפשר ליצור תפריט אישי על פי בחירה.
כמה זה עולה לי
המחירים יכולים לנוע מקצה לקצה, ומשתנים אצל כל חברה, ניתן למצוא אוכל מוכן בעלויות של כ 30 - 40 ש"ח וכמובן גם תפריטים של 250 ש"ח וצפונה.
ההבדלים המשמעותיים הללו נובעים ממספר גורמים:
מיתוג החברה
איכות חומרי הגלם
סוג מנות נבחרות
וכמובן בל נשכח את נושא השירות במידה ותרצו גם אנשי צוות אזי בערבי חג כראש השנה, ופסח עלותם יקרה יותר.
אם בוחנים את סוגיית העלויות אפשר בקלות להגיע למסקנה שבחירה בחברת קייטרינג תהיה זולה יותר מלבשל לבד,
עלויות חומרי הגלם, הזמן היקר שמתבזבז על הקניות וזמן ההכנה של האוכל ועריכת השולחן, ולאחר מכן ניקוי ושטיפת כלים, כמובן שלא שכחנו את הגז, החשמל והמים,