אז התשובה היא חד משמעית לא!!!
רבים לא לוקחים בחשבון את כל המרכיבים של עלות ההכנה המלאה, העלות הכוללת צריכה לכלול בדרך כלל את עלות המוצרים אשר נרכשים עבור בישול והכנת האוכל ואז לא פעם קונים כמויות גדולות מדי (כדי שלא יחסר) ובמרבית המקרים הרבה מזון מחולק לאורחים או נזרק לפח.
עלויות של קניית השתיה הקלה והאלכוהול שגם כאן לרוב קונים יותר מדי שתיה וכאן אומנם אפשר תמיד להכניס למזווה וזה לא מתקלקל, או שיש מקומות שניתן להחזיר שתיה אשר לא נפתחה.
צריכת חשמל, מים, וגז אין מה לעשות אוכל לא ניתן להכין בעזרת האוויר וגם כאן אנו מוציאים לא מעט כסף.
הכי חשוב מרכיב הזמן הוא מרכיב חשוב ביותר וגם היקר ביותר להכין ארוחת ערב לכמות של כ 30 איש זו משימה לא קלה שעלולה לגזול זמן רב יש כאלו שייקחו יום חופש מהעבודה או שיעשו זאת לאחר יום עבודה מה שמדיר שינה מהם וכך הם מגיעים לאירוע עם כריות מתחת לעיניים מחוסר שינה, עייפים ומחכים שרק יגמר האירוע, ואז הם נזכרים שלאחר שכולם הולכים צריך לנקות ולסדר את כל הבלגן שקיים.
לכן יותר ויותר אנשים החלו לגלות את הנוחות הגבוהה בשימוש חברת קייטרינג לאירועים שונים, החל מארוחת ערב משפחתית בשבת ועד לאירועים קטנים ואינטימיים של מספר קטן של משתתפים.
כך הם חוסכים גם כסף בהרבה מקרים וגם זמן יקר שאותו ניתן לנצל עבור דברים אחרים החשובים לא פחות.
היום ניתן למצוא מספר שירותי קייטרינג שונים אשר יוכלו לספק לכם את החגיגה הקולינארית במספר דרכים.
קניית אוכל מוכן:
יש לא מעט חברות קייטרינג, אולמות וגני אירועים, ואף מרכזי קניות גדולים אשר מוכרים אוכל מוכן לפי משקל. חלקן מספקות את השירות רק בימי שישי כמו גני אירועים ואולמות, במרכזי קניות ניתן למצוא את מחלקת האוכל המוכן פתוחה כל יום, ובקרב חברות קייטרנג השונות יש כאלו שצריך לבצע הזמנה מראש.
החסרון כאן שיהיה צורך לחמם את האוכל לפני הגשה כי בדרך כלל הקנייה מתבצעת בשעות הבוקר, במרכזים הגדולים לא תמיד תמצאו את מה שרציתם. שרות זה יכול להתאים מאוד גם ליום יום למי שאין כוח לבשל ארוחת צהריים באותו יום
אספקת מנות – מגשי אירוח:
חברות קייטרינג רבות יוכלו לספק לכם את התפריט שבחרתם, עד למקום בו אמור להתקיים האירוע.
האוכל מגיע בדרך כלל מוכן להגשה רק להסיר את הכיסוי ולהגיש, יש כאלו שאף יעזרו לכם לערוך את עמדת הבופה והשולחנות, ואף לספק לכם ציוד משלים כגון ארונות חימום או פלטות שבת, כמובן כלים חד פעמיים וכו'. כמובן שזה לא מתאים לכל סוג של תפריט אל תצפו לקבל תפריט אסאדו מוכן וגם לא הייתי ממליץ על כך איזה טעם יש לבשר שנעשה על גריל לאחר שעבר זמן רב עד הגשתו הא פשוט מאבד מהטעם, אבל זה מתאים מאוד לתפריט של קייטרינג חלבי אשר יכול להגיע בצורת מגשי אירוח, וכמובן לתפריט של קייטרינג בשרי.
שרות מלא לאירוע קטן:
הרעיון להגיע לאירוע שלכם כאורחים רעננים מלאי אנרגיות הוא האידיאלי ביותר.
חברת הקייטרינג מגיעה למקום האירוע אם כל הציוד ואנשי הצוות הנדרשים, מכינים את המקום, עורכים שולחנות, חלק מהמנות במקום וכך גם מתקבל אוכל טרי וחם שזה עתה הוכן. ואחרי שכולם אכלו ושבעו דואגת חברת הקייטרינג לאסוף ולפנות את כל הבלגן שנוצר ואתם יכולים ללכת לישון בשקט כאילו לא אירחתם עכשיו גדוד.
ושיהיה רק בשמחות