אי אפשר להשוות את איכות הבירה המוגשת מהחבית או בירה בבקבוקים מה גם כאשר הקהל באירוע רואה את מתקן הבירה כבר יש לו רצות לשתות איזה כוס בירה קרה היוצאת ישירות מהחבית דרך המתקן , הבירה מהחבית עוברת דרך מתקן הקירור ישירות אל הברז ולכוס הבירה , חשוב מאוד לנקות את המתקן מידי פעם מכוון שהבירה מכילה שמרים שיכולים לצבור חיידקים ולכם ניקוי המתקן מבפנים שומר על טיב הבירה ואיכות הטעם שלו , חובבי הבירה גדל עם השנים וכל אירוע מומלץ לתת מענה של בירה מהגם באירועים גדולים יש צורך בכמה חביות בירה וחשוב מאוד שהברמן ידע להחליף את החבית במהירות כדי לתת מענה של בירה למשך האירוע , כמו כן ברגע שנגמרת חבית בירה אז במקום בירה יוצא קצף ומיידית יש להחליף את הבירה ולשחרר את הברז על שהבירה יוצאת מחדש מהחבית החדשה , כיום יש לבחור בין חבית בירה המכילה 20 ליטר (גולדסטאר) או 30 ליטר היניקן , טובורג ועוד .... הבירה המועדפת על הקהל הישראלי הינה בירה גולדסטאר היעם טיב מותאם לסטנדרטים בישראל , בירה מהחבית מותאמת לכל אירוע , תערוכות ואירועי קד"ם מבחינה סטטיסטית כמות השותים בירה מהחבית באירועים כפולה לעומת בירה בבקבוקים , אנשים אוהבים את הבירה הקרה היוצאת ישירות מהמתקן , בכוס 1/3 או 1/5 ליטר , הקור , הקצף , הגז פשוט מושלם למי שאוהב לשתות בירה , הריח של בירה טרייה היוצאת ישירות מהחבית חוויה עם טעם של עוד , מתקן בירה מהחבית לאוהבי בירה זו כמו הגשמת חלום של ערב מושלם , הבירה יוצאת קרה מאוד , ישירות מהחבית דרך המתקן עם גז המתחבר למתקן , חלום , פשוט אין כלל השוואה בין הבירה האיכותית מהחבית לבין בירה השמורה בתוך בקבוק , כמו כן הטריות המושלמת וההרגשה שהבירה יצאה זה עתה מהחבית דרך המתקן , אז לפני שאתם מחליטים להזמין בירה לאירוע שלכם כדאי מאוד שתבדקו אפשרות של מתקן בירה והאיכות מעל לכל סוג בירה מבקבוקים , אם כבר בירה אז עדיף ברז בירה