חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

רמת הקפה באירועים

מאת: קפה 10קפה04/09/20091162 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

כיום , באירועים , ישנו דגש על איכות השירות הכללי , איכות האוכל , הקייטרינג , על הבר , משקאות וברמנים , אך הקפה הפך לאטרקציה בלתי נשכחת , עם הזמן כמות חובבי הקפה גדל ויש לשים דגש על איכות הקפה המוגש באירועים , בעבר היו מספקים קפה ע"י סמובר מים חמים או מייחם , עם קפה , נס קפה , מלבין (באירועים עם תפריט בשרי) וכל אורח באירוע הייה מכין לעצמו את הקפה שהוא אוהב , היום הדברים שונים והדרישה לאספרסו הלכה וגדלה , תחילת דרכו של האספרסו באירועים החל ממכונת אספרסו חצי אוטומטית והאספרסו היה מגיע במנות של פודים ואיכות הקפה הופכת לקפה אספרסו אך אינה מושלמת כמו בבית קפה , היום ישנו דגש על קפה איכותי ולכן המינימום שצריך בשביל לתת מענה הולם של אספרסו באירועים , זו מכונת אספרסו מקצועית שעומדת בלחץ החום למשך האירוע , מטחנה מקצועית ובריסטה (ברמן)  תותח , הברמן יכול לעשות את ההבדל בין קפה טוב לקפה מושלם , הבריסטה (ברמן) צריך להבין מה האורח מבקש ואיך בדיוק הוא אוהב את הקפה שלו , ברגע שהאורח נמצא באירוע , ומקבל כוס קפה מושלם , הוא מרגיש שזהו , הכל מושלם , גם אם האוכל לא היה ממש חם , אך טעים הקפה הטוב והקינוח יכולים לשנות את דעת האורח , ישנם חוקים ששומרים על הצלחת הקפה באירועים :

1. הבריסטה (ברמן) צריך להיות מקצוען עם נסיון בבר קפה לאירועים עם יכולת שליטה מול קהל וללא בלבול כאשר עומדים על הבר יותר מ- 4 אנשים .

2. גם אם לברמן יש ניון בבית קפה , יש לבצור נסיון גם בבר קפה באירועים , זה שונה ויש שיטת עבודה נכונה בזמן הלחץ בבר

3. חום המכונה צריכה להיות סבירה , המים היוצאים מהמכונה צריכים להיות בטמפ' של 80 מעלות , מעבר לזה הקפה יכול להשרף וסה מורגש ששותים את כוס הקפה

4. הקצפת החלב , יש להמנע מבועות במשך הקצפת החלב , הסטימר של ההקצפה צריך להיות בזווית הנכונה במשך ההקצפה

5. טמפ' החלב צריך להיות בין : 68-72 מעלות מעבר לזה החלב נשרף ומרגישים זאת בלגימה הראשונה

7. גודל טחינת הקפה צריכה להיות ברמה של 2 במטחנה ף יותר מזה הקפה יצא מהר ולא יהיה בלחץ הרצויי להפיק אספרסו מושלם , יותר דק מהרצויי , הקפה ירד לאט ולא ישמור על האיכות כמון כן גם הארומה לא תשמור וכך איכות הקפה

8. באירועים ישנו צורך במשאבת מים חיצונית ששואבת מג'ריקן ומשם לתוך המכונה דרך גוף החימום

9. מרכך מים , המים בישראל מלאים אבנית לכן רצויי שלכל מכונה במיוחד האירועים יהיה מרכך מים שדרכו עוברים המים ומרכים את המים מהאבנית .

10. מכונות אספרסו של בר קפה לאירועים או עגלת קפה לאירועים ,( במיוחד) מייצרת המון כוסות קפה מידי חודש , חשוב מאוד מידי פעם לשמור על ניקוי החלקים הפנימיים של המכונה ולדאוג כי המשאבה מתפקדת כמו שצריך בכדי למנוע תקלות במשך האירוע .

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

בירה מהחבית , ובר קפה לכל אירוע

מובילים באיכות השירות

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת קפה 10

מאת: קפה 10הפקת אירועים04/09/092801 צפיות
ההבדל בין איכות של בירה מבקבוק ובירה מהחבית , מתקן בירה מספק לנו בירה איכותית לעומת בקבוקים או חבית קטנה של 5 ליטר , המתקן קירור של בירה מהחבית מספקת טעם מושלם של בירה קרה ואיכותית , מומלץ להגיש בכוסות 1/5 או 1/3 בירה מהחבית : 0525703363 להזמנת בירה איכותית מהחבית

מאמרים נוספים בנושא קפה

מאת: בני דואניקפה20/07/164361 צפיות
קיום של אירועים עסקיים זה דבר שבשגרה בקרב חברות ואנשי עסקים. אם אתם לוקחים חלק בארגון של ארגון כזה או אחר בתחום העסקי, אנו בטוחים שעומדים בפניכם לא מעט לבטים בכל הקשור לאופן ארגון האירוע.

מאת: דודישקפה04/05/146353 צפיות
50 גוונים של אפור: מאחר ואני עוד לא גיבשתי החלטה, החלטתי לצאת ולבדוק את העובדות עם מומחים. שאלנו אותם על היתרונות והחסרונות של תה, קפה וכן תה ללא קפאין ואלו התשובות שקיבלנו.

מאת: שלום כהןקפה24/03/147387 צפיות
כאשר אתם מחפשים מכונות קפה למשרד, אתם ודאי מעוניינים ברמת קפה איכותית, מכונות עמידות ואיכותיות ובעלות סבירה. המבחר והאפשרויות הרבות בתחום זה מבלבלות וקשה לעתים לקחת החלטה לגבי מכונת קפה בביטחון ובלב שלם. קפה עלית לעסקים העלה את הרף בשוק זה של מכונות קפה והביאה אותו למצוינות ואיכות בכל היבט אפשרי.

מאת: אריאל בן-נוןקפה05/01/148387 צפיות
הצבת מכונת קפה בבית העסק היא ללא ספק פעולה עליה יברכו אתכם לא מעט לקוחות, קולגות וגם צוות העובדים. מכונות הקפה המודרניות הן מכונות קטנות ויעילות במיוחד המסוגלות לספק לכם כמות אדיבה של ספלי קפה טעים ואיכותי בזמן הקצר ביותר. על מנת להבטיח לעצמכם רכישה של מכונת קפה איכותית לבית העסק, ריכזנו עבורכם מספר טיפים ועצות.

מאת: אריאל בן-נוןקפה15/12/138373 צפיות
פינת הקפה המשרדית היא ללא ספק אחת מעמדות העבודה הכי חשובות במשרד, שם מתחילים שיחות קטנות בין העובדים שיכולים להוביל לרעיונות גדולים, סביבה מתנהלים דיונים שונים אודות מקום העבודה, ובעיקר היא מסמלת את ההווי החברתי של המשרד.

מאת: אריאל בן-נוןקפה29/10/138281 צפיות
כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון כאשר בוחרים ספק עבור מכונות קפה למשרד תחום מכונות הקפה למשרד משגשג בשנים האחרונות הודות למגוון ספקים הצומח באופן תדיר, מחירים אטרקטיביים ובעיקר בזכות האהבה לקפה בישראל

מאת: tkidumקפה04/07/131868 צפיות
בשבוע שעבר נתקעתי בפקק בכביש החוף, ומחשבות עלו לי בראש. למה אין דוכן קפה בכל הדרך הארוכה הזו? לא חסרים נהגים עייפים בדרך, מבואסים ושבוזים מהפקקים הארוכים בכל בוקר ובכל ערב. אז חשבתי, למה שאני לא אפתח דוכן בעצמי? אז דיברתי עם חבר טוב והתחלנו להעלות רעיונות. חשבנו על הקמת מספר דוכנים לאורך הכביש, ובשני צידי הדרך. בגלל שעיקר הפקקים בשעות הבוקר והערב, הדוכן יהיה פתוח בעצם רק לחמש שעות במשך כל היום. כך שזה לא יפגע לנו בעבודה, ועדיין תהיה לנו הכנסה נוספת, וסטארט-אפ נחמד.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica