טעם של פעם עם טעם של עוד ...
לפני מספר ימים נפגשתי עם חבר – עמית.
שנינו היינו יועצים ארגוניים בחיל האוויר במשך שנים רבות.
אני פרשתי לפני שמונה שנים ובחרתי בעולם של פיתוח כישורי הצלחה, ייעוץ במצבי קושי, באימון אישי ועסקי, בקורסי אימון ובהכשרת מאמנים לפריצת דרך.
והוא – החבר, נמצא כעת בתהליכי פרישה מצה"ל ועומד על מסלול המראה וקרש קפיצה למחוזות חייו החדשים.
הייתה לנו פגישה מרגשת שמערבבת זיכרונות, חוויות עוצמתיות והשלמת פערים מכל מיני סוגים.
בין השאר היה מרתק לחוש כיצד כל אחד רואה את הדברים מפרספקטיבה רבת שנים.
להפתעתי קבלתי ממנו מתנה יקרת ערך .
לדבריו בעשייתי בחיל האוויר עיצבתי שלוש תפיסות שהפכו נכסי צאן ברזל, אשר (במתכונת כזו או אחרת) מיושמות באופן יומיומי בו.
- הכנת הגורם האנושי למלחמה – נושא בו עסקתי שנים, ערכתי תרגילים רחבי היקף ובניתי כלי עבודה ומדריכי פעולה ממוסדים למפקדים וליחידות.
- הבאתי לחיל האוויר את גישת האימון לפריצת דרך – והוכחתי (גם מספרית) כיצד הטמעת הגישה משפרת משמעותית אפקטיביות אישית וארגונית.
- גיבשתי והטמעתי את "מסלול שבעת הצעדים לשיפור השירות".
בעקבות מפגשנו חשבתי כי "מסלול שבעת הצעדים לשיפור השירות" יכול להיות בעל ערך לרבים מכם.
הוא מספק גישה וכלי עבודה סדורים למי שחפץ להזניק את איכות השרות אותו הוא ואנשיו מספקים, ולמי שיועץ לתהליכי שיפור מתן שרות.
למעוניינים במאמר – אשלח ברצון בדוא"ל חוזר את פרסומו הוותיק במגזין "משאבי אנוש" (בפורמט .(PDF
מאחל לכולנו ימים שמחים מאוד,
בני
בני מרגליות
050-8939769
http://www.bennymargaliot.com/courses.asp?p=10