אם אתם חוגגים אירוע כלשהו: מסיבה, בר מצווה, אירוע משפחתי, ערב עסקי או גיבוש למנהלים, הדרך הטובה ביותר לגרום לאירוע להיות משביע, מהנה ומקרב אך גם מנומס בסדר טוב היא ללכת למסעדה אסייתית.
אוכל במסעדה אסייתית הוא בריא מאד – ויש כאלו בארץ בשפע
היום כל מסעדה שמכבדת את עצמה מחזיקה חדר לאירועים. גם אם מדובר במסעדת גורמה יקרה מאד בתל אביב או כל מסעדה בהרצליה פיתוח – לא תהיה לכם בעיה להשיג חדר. היום אפשר להשיג חדרים פרטיים במסעדות כמו מסה, כתית, קימל ועוד, לאירועים של עד 150 איש עם האוכל הנפלא ביותר. ובכל זאת, אם אתם רוצים אירוע שלא עולה כמו קייטרינג גורמה ובנוסף גם לשמור על הסדר הטוב, באוכל יפני יש סדר מובנה פנימי. כזה שישמור את האורחים שלכם רגועים, שלווים ואוכלים לפי הסדר. כל מסעדה רצינית שמתחילה היום את העסק שלה בונה לעצמה גם חדר אירועים כמו שצריך. מסעדות אסייתיות הפזורות בכל הארץ מציעות תפריט אינטימי אבל גם סדר מדויק של הארוחה וזה שומר על הסדר באירוע.
למה אנשים מעדיפים מסעדה ולא אירוח ביתי?
אחת הסיבות המשמעויות ביותר לאנשים שבוחרים ללכת לחגוג אירוע במסעדה ולא בבית, היא כי אין את כל התשתיות בבית לחגיגה של 150 איש. אין מטבח מתאים, אין שולחן מתאים, זה עולה המון כסף לקנות את כל החומרים וגם לוקח המון זמן לבשל הכל. אירוח של כל כך הרבה אנשים בבית זה לא דבר פשוט. לעומת זאת, בחדר של מסעדה בהרצליה פיתוח אפשר לקבל אווירה אינטימית, מקרקרים ומגישים לכם, יש תפריט מיוחד, יחס ושירות ברמה גבוהה וכמובן – אמנם המחיר לא זול, אבל לפעמים לא בהרבה יותר יקר אם משקללים חומרים / זמן בישול עצמאי – והכי