הקשר בין המבחנים הפסיכוטכניים ה - GMAT ובין בעיות מתמטיות מסובך מדי מכדי להסביר אותו במאמר קצר. לכן, בנינו עבורכם בשפה קולחת ועניינית מאמר שינסה לפרוס בפניכם את הקשר המיוחד הזה בין השניים ולהסביר מדוע אי אפשר להשוות את השאלות המופיעות במבחני GMAT לשאלות פסיכומטריות או פסיכוטכניות אחרת.
GMAT ומתמטיקה, עולם אחד קסום
החלק הכמותי המופיע במבחני GMAT הוא מסובך. ראשית חייבים לזכור שמדובר במבחן אדפטיבי, היינו מבחן שכלל השאלות בנויות מהתשובות של השאלות שקדמו להן. מבולבלים? זו רק ההתחלה. אבל מי שמיעד את עצמו לעולם שלם של מנהל עסקים ולמסלול של תואר שני במנהל עסקים כבר מבין על מה בדיוק אנחנו מדברים.
MBA ו- GMAT,
מוסדות להשכלה גבוהה המציעים לכם את התארים המתקדמים, הן בארץ ובמיוחד בחו"ל, ידרשו מכם ציון גבוה במבחני GMAT. המטרה היא לנסות ולסנן את אלו שלא מתאימים ללימודים שקדניים כל כך. ליצור פורום איכותי של תלמידים שיכולים לספק מענה אינטלקטואלי כמו גם להתמודד עם בעיות סבוכות.
GMAT ומתמטיקה, היכן מתחילים?
התשובה לשאלה הזו טמונה באותם קורסים מיוחדים המוצעים כאן בישראל. המטרה היא להכיר את המבחן ולקבל ציון גבוה שבעזרתו כאמור הדלתות הפתוחות המוצעות לכם רבות יותר. מטרה נוספת היא לנסות ולקבל מילגות שונות. ציון מיוחד במבחן GMAT יכול להיות שורה בעלת משקל בבקשות למלגה כזה או אחרת כמו גם בקורות החיים שלכם.
GMAT ושאר נתונים
כדי לקבל חומר מתמטי כפי שמופיע במבחני GMAT עליכם לחפש פורומים מתאימים כאשר העדיפות היא לנסות ולמצוא פורומים לימודיים מחו"ל. במידה ואתם לומדים בקורס GMAT ישראלי המדריכים יוכלו להפנות אתכם לאתרים המובילים בעולם בכלל כמו גם לפורומים ישראליים המוקדשים לנושא המבחן, להיסטוריה שלו וכמובן לצורתו הכללית.
מוגש כחומר לציבור על ידי קבוצת קידום