אז ככה אנשים...
חומרים:
1/2 קילו גרגירי חומוס
1/2 חב' פטרוזיליה
מלח, כפית פפריקה מתוקה
כפית אבקת סודה לשתיה
כוס פרורי לחם
1/2 כוס מים
בצל גדול
אופן ההכנה:
משרים את גרגרי החומוס ללילה שלם. שוטפים ומרסקים במעבד מזון יחד עם שאר המצרכים מלבד המים ואבקת הסודה. אחרי הטחינה מוסיפים את אבקת הסודה למים ושופכים על העיסה. מערבבים היטב ומחכים רבע שעה. בידיים לחות יוצרים כדורים ומטגנים בשמן חם ועמוק עד להשחמה
רוצים עוד מתכונים כנסו http://danielben-ym.blogspot.com/