מכירים את הרגע הזה שאתם קמים ביום שבת בבור רעבים ובה לכם משהו טעים ?
עכשיו הויכוח בינכם לבין עצמכם הוא על:
1. האם להכין ארוחת בוקר גדולה ומפנקת שתמלא אותכם עד לערב.
2 .ומצד שני האם להסתפק באיזה טוסט משתי פרוסות לחם וגבינה צהובה שלא ידגדג לכם את הבטן עד שעה12.
אתם ממשיכים להתלבט עד שכבר סיימתם את הבוקר ומצאתם את עצמכם יושבים בים רעבים ועייפים.
אז בואו תשמעו את הסוד שלי לארוחת בוקר ביום שבת מפנקת ומענגת שלוקחת מינימום זמן ומקסימום הנאה.
מיני שקשוקה עם עגבניות וגבינה בולגרית בשילוב של סלט ירקות רענן ולחם מסוג כולשהו.
אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה מיני שקשוקה ? אז ככה כמו שקשוקה רק שלוקח כמה דקות להכין את זה.
אז ככה וחשוב לעקוב אחרי סדר העבודה הנכון לניצול מירבי של הזמן.
בתור התחלה חותכים 2 עגבניות לקוביות קטנות, 1 שן שום קוצצים, 2 ביצים.
מחממים כף שמן זית במחבת קטנה וזורקים פנימה את השום והעגבניות יחד ומקפיצים.
בזמן שהעגבניות מתבשלות על האש חותכים 1 מלפפון ירוק ו 1 עגבנייה לקוביות, אופצייה בצל מי שרוצה.
שמסיימים לחתוך את הסלט שלנו מפזרים מעל העגבניות חופן קוביות של גבינה בולגרית.
בשלב זה המיני שקשוקה שלנו כמעט מוכנה, מוסיפים מעל להכל את הביצים ומכסים במכסה לחמש דקות.
עורכים שולחן מוציאים שתייה מסדרים צלחות ומניחים את הסלט על השולחן עד שתסיימו לעשות את הפעולות האלו המיני שקשוקה שלכם תהיה מוכנה לוהטת וטעימה.
אוכלים את המיני שקשוקה ישר מהמחבת, ותאמינו לי שאחרי שבועיים שלוש של ארוחת בוקר מפנקת וזריזה אתם כבר תתרגלו את עצמכם ככה שכל תהליך ההכנה יקח לכם כ 10 דקות וככה כל ארוחת שבת תהיה מגניבה ומהנה, והכי חשוב ממלאת ומשביא שתשמור אותכם בדיוק כמו שאתם צריכים שאתם יושבים ונהנים לכם בים הגלי.
אז שיהיה לכולם שבת טעימה ושקטה.