כאשר מדברים על ציוד למסעדה בדרך כלל מדברים על ציוד למטבח הנחשב כיום לאחת מאבני היסוד המרכזיות ביותר בכל עסק בתחום המסעדנות. ציוד למטבח במסעדה הוא בעל השפעה אדירה על איכות המקום, קהל היעד שלו בטווח הרחוק או הקצר ועוד גורמים נוספים ורבים. חשוב לציין כי לא מדובר במשימה פשוטה, על מנת לרכוש ציוד איכותי למטבח במסעדות חשוב להבין כמה דברים הקשורים לאיכות של הציוד. רכישת ציוד מתאים באופן האידיאלי כוללת בירורים ראשוניים טרם פנייה לחברות משווקת ויצרנים נוספים.
למאמר המלא...
|
סוף סוף זה קורה – החלום להקמת מסעדה משלך קורם עור וגידים ויוצא אל הפועל. עכשיו רק נשאר לקנות את הציוד המתאים, וכאן מתחילות התלבטויות לא קלות. איזה סוג ציוד קיים? איך אפשר קבל לכך מימון? וממי בכלל רוכשים ציוד כזה? הכל במאמר שלפניכם.
למאמר המלא...
|
כדי להבין את ההבדל בין מטבח ביתי ובין מטבח מקצועי, הדבר הנכון ביותר להסתכל על הטבח הביתי מול הטבח המקצועי, והמשימות העומדות בפניהם. טבח ביתי מבשל ומכין ארוחות לבני משפחה בודדים, בעוד טבח מקצועי עושה את אותו דבר עבור עשרות ומאות אנשים בכל יום. טבח ביתי עוסק בהכנת האוכל אחת ליום או מספר ימים, בעוד טבח מקצועי עוסק בהכנת אוכל כל יום, כל היום. טבח ביתי מכין אוכל למטרה של טיפול בבני משפחתו, בעוד טבח מקצועי עושה זאת משיקולי פרנסה, ועליו לעמוד בסטנדרטים גבוהים יותר מבחינת היכולות המקצועיות העומדות לרשות
למאמר המלא...
|