הכנה עצמית של אוכל לאירוח גדול משמעותה עומס עבודה, לחץ ותשישות. לפני האירוע, אחריו וגם חוסר פניות בזמן התרחשותו. אבל זו אופציה זולה, משמעותית, ביחס לקייטרינג. דילמה. המאמר מציע אפשרות נוספת, שלוקחת בעיקר את הטוב משתי אלטרנטיבות אלה ומאפשרת פשרה אידיאלית ביניהן. אלו הם מגשי האירוח.
למאמר המלא...
|
על אף שתמיד ניתן יהיה למצוא שיקולים בעד ונגד סוג המזון שנעדיף לבחור לאירוע, נוקט מאמר זה עמדה ברורה, ומציג את היתרונות של הקייטרינג החלבי, דווקא. בטיעונים משלב הכתוב עקרונות ואידיאולוגיה של חלק מהאורחים הפוטנציאליים, היבטים פיסיולוגיים, והעדפות אישיות. ובכל מקרה, מאחל, בשורה התחתונה - נפגש בשמחות.
למאמר המלא...
|
מה חשוב במעמד הצעת נישואין? או בחגיגה של יום הולדת עגול למישהו שאנחנו מאוד אוהבים? אפשר לחגוג במסעדה מרשימה. ניתן להנות. אפילו מאוד. אבל חסר משהו. זה בנאלי. אפשר לבשל ארוחה מיוחדת. אבל הטרחה, הטרחה... אולי קייטרינג. מיוחד, גורמה. זה כבר מתקרב. אז הינה הפיתוח המושלם של רעיון הגורמה: שף פרטי. הוא יהפוך את העניין למשהו שונה, מרענן, פורט על כל נימי הרגש, ועל כל החושים. הוא יציג את המיטב בחבילה אחת. בהחלט לא בנאלי, משדר יוקרה, מותאם אישית, מפתיע, אפשרי בכל מיקום - על פי בחירה. הרומנטיקה בהתגלמותה.
למאמר המלא...
|
איך לבחור חברת קייטרינג לאירוע? חיפוש בגוגל, למשל, של "קייטרינג במרכז", יניב תוצאות רבות. המאמר מציע איך לבחור, איך להתאים את ההיצע לדרישות הלקוח והאירוע, ואיך למקסם את התמורה עבור העלות.
למאמר המלא...
|