בדומה ליינות, ישראל אט אט תופסת את מקומה בקרב מדינות העולם באיכות, וביוקרה בכל הנוגע לייצור שמן זית ודבש. איכותו של שמן הזית תלויה במספר גורמים, בשלות הזיתים, איכותם, זנם, הליך ייצורם, הליך שימורם ועוד, כאשר התוצאה המתקבלת הינה שמן זית איכותי וטבעי ללא כל תוספות מלאכותיות או כימיקלים.
למאמר המלא...
|
גם אימכם הייתה מתעקשת כל בוקר שתשתו חלב או שוקו בטרם יציאתכם לגן או לבית הספר, אז דעו לכם כי היה צדק במעשיה, ולא מדובר בתרופת סבתא אלא במזון בריא המותאם במיוחד לגיל הרך, היות והסידן המצוי בחלב מסייע להליך בניית המערכת השלדית, חיזוק העצמות והתפתחותן הטבעית והבריאה. סידן מצוי בשפע בחלב, וכוס אחת מספקת את הכמות היומית הרצויה. עם זאת שתיית חלב אינה הכרחית ורצויה רק לגיל הרך ולהתבגרות אלא מטיבה גם עם המבוגרים שבחבורה, לשמירה על חוזק עצמותיהם, ומניעת מחלות עצם וכאבים.
למאמר המלא...
|