כל מה שטבעי נכון להיום יכול להיות לגמרי בתהליך של שינוי, כך למשל העולם של המסעדנות שאליו אנחנו רגילים בצורה מאוד מסוימת נעשה למשהו חדש עם טרנדים שנעשים יותר ויותר בולטים. היציאה של עבר מסעדה ברמות השונות שלה, החל ממסעדת פועלים שבה נעים לשבת בתור הפסקת אוכל במסגרת העבודה או היציאה אל עבר מסעדה של שף מפורסם ורב כישורים בעולם הקולינארי עבור חגיגה של יום נישואין הם אולי משהו שבאופן טבעי נוהרים לא מעט אנשים לעשות, אבל זה נעשה די ברור כי העולם הקולינארי הולך ומשתכלל לו, ומציע אל הסועדים המנוסים בזירת המסעדות משהו חדש ומרענן שיש לו יתרונות ראויים לשקילה. אחד מאלה מזמין שף לבית הפרטי ונוטש את רעיון המסעדה כליל.
השלב הבא של מסעדנות
מה כבר יכול להיות חדשני ומעניין מספיק על מנת למשוך אנשים מן הרעיון הזה של יציאה אל מסעדה שבה שף מדופלם מכין מנות מצוינות שמגרות את כל בלוטות הטעם וגם את יתר החושים באותה ההזדמנות? יש שפים בהגדרה או בתחביב אשר מזמינים אל הבית שלהם כל מיני אנשים זרים אל ארוחה משותפת שבה לכמה רגעים העולמות שלהם דרך האוכל נפגשים, ויש אנשי אשר מזמינים שף לבית הפרטי שלהם, וזה אחראי לביצוע של כל הארוחה מתחילתה ועד לתומה, עם כמה מנות שהסועדים מעוניים לאכול ועם עיצוב של תפריט אשר באופן כללי מתאים לטעם הספציפי של הסועדים ואל סוג האירוע שהם חוגגים.
לא יוצאים מן הבית, לא צריכים להיות טרודים בסוג המנות ובהתאמה שלהם אל אורחי החיים המאוד שונה מאדם אחד לאחר, ובהחלט יכולים להתרווח בסלון של הבית, בשיא הרוגע עד אשר המנות הראשונות תהיינה מוכנות ויהיה ניתן לסבת סביב השולחן לארוחת שף נהדרת.