לא כל יום נוסעים לחו"ל, לא כל יום לוקחים חופשה מהשגרה ולא תמיד יוצאים להרפתקה. עם זאת, אם בעתיד הקרוב אתם כן עומדים להגשים חלום ולצאת לחופשה בחו"ל, מוטב שתייצרו עבורכם את התנאים הטובים ביותר להפיק מהחופשה את המרב, כך שלצד חיפוש אחר אטרקציות ביעד ובחירת מלון איכותי, גם יש לוודא שאינכם שוכחים לעשות ביטוח נסיעות לחו"ל.
להיות בצד הבטוח
גם אם אתם בשנות העשרים לחייכם, בריאים ואינכם צופים בעיה רפואית? גם אתם לא מתכננים אטרקציה מאתגרת במיוחד (מקסימום שחייה בבריכת המלון), והיעד שלכן שמרני לגמרי? גם אז מומלץ שתעשו ביטוח נסיעות לחו"ל. מדוע? ובכן כי אין לדעת אם לא תעברו תאונה, אין לדעת אם לא יגנבו לכם את המכשיר הסלולרי או המצלמה, אין לדעת אם פתאום תמעדו ותשברו רגל וכדומה. כמובן שאין לייחל או לצפות לאף אחד מהתרחישים שהוזכרו, אך יחד עם זאת גם אין להיות שאננים, ועל כן ראוי לעשות ביטוח- גם אם הנתונים מצביעים שמדובר על מהלך מיותר.
שקט נפשי
מספיק מקרה אחד לא מתוכנן על מנת להרוס חופשה שלמה. כך למשל אם במהלך חופשת בטן גב באירופה אתם מגלים שהמצלמה היקרה שרכשתם רק לפני כחודש נגנבה, ואתם עשויים להתבאס על כך לא מעט, טוב לדעת שגם אם מקרה מצער שכזה יקרה, אתם תמשיכו ליהנות מהחופשה לה חיכיתם, ולו כי אתם יודעים שיש מאחוריכם גב שיחזיר לכם פיצוי כספי. מכאן ששקט נפשי הנו נדבך חשוב והוא אינו ניתן לתמחור.
טיפים
כמו בכול תחום, גם כאשר עומדים לעשות ביטוח נסיעות לחו"ל, יש אפשרות להתנהל יותר טוב, ולצדה יש אפשרות להתנהל פחות טוב. מכאן שאם אתם מבקשים להיות בצד שמרוויח, הרי שאתם מוזמנים לעבור על רשימת היתרונות שריכזנו עבורכם:
· יש לציין בפני יועץ הפוליסה לגבי מצבי בריאות מסוימים ולבחור בפוליסה שמכסה את אותה סיטואציה.
· כאשר מדובר על כמה אנשים שיוצאים לטייל ביחד, מומלץ שכולם יהיו מבוטחים תחת אותה חברה, ולו על מנת להקל על ההתנהלות במקרה ומבקשים להפעיל את הביטוח.
· אינכם סגורים אם תעשו פעולה אתגרית כזו או אחרת? מוטב לשלם עוד כמה שקלים ולהיות מבוטחים.
· נחתתם אך הציוד שלכם ממאן להגיע? יש להשיג אישור מטעם חברת התעופה.
· יש לשמור את כל הקבלות של הרכישות שנעשו בחו"ל. באופן שכזה אם המטען נפגע, ההתנהלות עבור השגת הפיצוי תהיה הרבה יותר קלה.