אירוע החתונה יכול להיות עם כמות משתנה של משתתפים ובהתאם לכך, גם במקומות שונים ולהיחגג בדרכים שונות. למען אלו, אשר אינם רוצים אירוע גדול ביום חתונתם, איגדנו לכם טיפים לעריכת חתונה קטנה.
מהי חתונה קטנה?
מדובר על אירוע, אשר כמות המוזמנים אליו היא קטנה באופן יחסי לחתונות אחרות. כלומר, עד כשלוש מאות אורחים או קצת יותר. כאשר מדברים על אירוע קטן יחסית של חתונה, אין הכוונה לאירוע פחות מושקע או פחות שמח, אלא על מספר קטן של המוזמנים אליה.
דברים קטנים וטובים
אומרים, שדברים טובים באים באריזות קטנות. גם חתונות קטנות יכולות להיות מושקעות אפילו יותר מאשר חתונות גדולות. זאת משום, שהיות שמדובר על מספר קטן יותר של מנות למוזמנים, יש תקציב גדול יותר, אשר ניתן להשתמש בו לטובת שדרוג האירוע. בין אם זה בהזמנת מנות מיוחדות לאורחים, אטרקציות מיוחדות , או כל דבר אחר שישמח את בעלי השמחה ואורחיהם.
התאמה היא שם המשחק
אם ברצונכם לערוך חתונה קטנה, חשוב לבצע התאמה בין גודל האירוע לבין כל פרטי הארגון שלו. לדוגמה, גודל מקום האירוע, אשר עלול להיות גדול או קטן מידי לכמות המוזמנים. כמו כן, גם היכרות טובה עם אופי המוזמנים היא חשובה מאוד. לדוגמה, האם רוב המוזמים ירקדו, או יעדיפו לשבת הרחק מן המוסיקה?
קרוב ללב
כאשר אתם בוחרים את המוזמנים שלכם, קל מאוד להיסחף ולהזמין את כל מכריכם ללא קשר לקרבה האמתית ביניכם. לדוגמה, הורי החתן והכלה נוטים להזמין את כל העץ המשפחתי. גם את אלו, שלא פגשתם מעולם "כי לא נעים". באפשרותכם להגביל את כמות המוזמנים מצד ההורים. כך גם לגבי חברים רחוקים, חברים לעבודה וכן הלאה.
הפשטות שבגודל
אחד הדברים היפים בחתונות קטנות הוא הפשטות. כאשר מתכננים חתונה קטנה ושומרים על הפשטות שלה, אתם מאפשרים לעצמכם יותר שקט נפשי בארגון החתונה וגם במהלכה. אין זה אומר, שכדאי להמעיט בערך האירוע! פשוט לשמור על הפרופורציות ולהתחיל את חיי המשפחה החדשה בקלות רבה יותר.