. חברת הובלה בקירור שמכבדת את עצמה מחויבת לרכוש את כל התקנים הנדרשים על פי מכון התקנים הישראלי וכמובן שכל העבודה צריכה להתבצע על פי נהלים מאוד מוגדרים ומבוקרים. להציע שירות של הובלה בקירור משמע להציע הובלה בטמפרטורה מבוקרת והדבר דורש תנאים לוגיסטיים אופטימאליים. הרכב חייב להיות בעל מקום אחסון שבו ניתן לקרר את התכולה לאורך זמן ומרחק באופן קבוע, עם מדדי בקרה חיצוניים.
להתחשב בכל ההגבלות
החברה המשנעת צריכה להקפיד לאורך כל זמן עבודתה על כל תנאי ההובלה ללא יוצא מן הכלל. החשיבות של עמידה בתנאים הללו היא שמירה על מצב ראשוני של כל מוצר באשר הוא. אחד מקובעי הפרמטרים העיקריים הוא משרד הבריאות והוא מתווה את המדיניות באשר לשינוע של הובלה בקירור של מוצרי מזון שונים. על פי תנאי משרד הבריאות, לדוגמא, ביצים חייבות להישמר בתנאי קירור של 0-20 מעלות מעל לאפס ואילו מוצרי בשר חייבים להישמר בתנאים של 20 מעלות מתחת לאפס. בהתאם להנחיות, חברת ההובלה צריכה להתאים את יכולות הרכבים וציוד ההובלה הנוסף. וסתי קירור עם שליטה על כל היחידות השונות היא חלק בלתי נפרד מאיכות העבודה והשירות הניתן.
ההתאמה לכל לקוח
חברת הובלה בקירור מחויבת למתן שירות אופטימאלי לכל לקוח באשר הוא. בין אם מדובר על רשת קמעונאית, מסעדות ורשתות שיווק שונות, כולם מבקשים לקבל את המוצרים שלהם בטריות המקורית ואין הדבר שונה מלקוח אחד לאחר. האחריות הגדולה שמוטלת על כתפי החברה המובילה מחייב לשמור על סטנדרטים מאוד גבוהים. חשוב לציין כי תנאי העבודה אינם נכפים באופן מלא, אלא מדובר על מוסר עבודה גבוהה שמתאים את עצמו גם להגבלות ולתקנות של הגופים הרשמיים כמו משרד התחבורה, הבריאות ומכון התקנים.
הרכב מתאים לצורך הייחודי
בטרם מזמינים את השירות מחברת ההובלה, צריך לדעת בדיוק מהי התכולה ומה נדרש כדי לשמר את הטריות והמצב הראשוני שלה. יש לקוחות שצריכים רכבים קטנים יותר שכן התכולה אינה רבה, לעומת לקוחות שצריכים רכבים גדולים מאוד ואף משאיות בעלות נגריי מטען מרשימים. בנוסף, כל רכב מציע הובלה בקירור אחרת ולכן חשוב מאוד להציג את מלוא התמונה כדי לקבל שירות אופטימאלי.