לכל מדפסות הלייזר למיניהן יש טונרים למדפסות שמזינים את אבקת הצבע למדפסת. ככל שהמדפסת גדולה יותר כך כמות הטונר שיש בה הוא למספר רב יותר של הדפסות.
את הטונרים למדפסות מספקות חברות המדפסות כשרות ללקוחות. אפשר להגיע להסדר עם חברת המדפסות שאספקת הטונרים למדפסות תיעשה באופן אוטומטי, כלומר בכל שבוע ישלחו מספר טונרים על פי מספר המדפסות הקיימות בעסק ועל פי הערכה של מספר ההדפסות הכולל. לקוחות מסוג כמו בנקים, בתי חולים וקופות חולים שמספר ההדפסות בשבוע הוא רב יצטרכו להחליף את הטונרים למדפסות בתדירות גבוהה הרבה יותר מאשר בחברה שיש לה מספר קטן של מדפסות.
את הטונרים למדפסות אפשר להחליף באופן עצמאי. כל אחד יכול ללמוד כיצד לבצע את החלפת הטונר הריק במלא אבל בחברות בהן מספר הטונרים המוחלפים ביום הוא גדול כדאי למנות אדם שחלק מהתעסוקה שלו תהיה החלפת הטונרים וזאת כדי למנוע תקלות ושיבושים בעבודת המדפסות.
בשנים האחרונות כשמחיר מדפסות הלייזר ירד רכשו הרבה בתי אב מדפסות לייזר בגדלים שונים וכל אחד עושה עם חברת המדפסות הסכם על פי צרכיו לגבי הטונרים למדפסות.
יש גם טונרים למדפסות בצבעים. מרבית משרדי המהנדסים, המעצבים והסטטיסטיקאים מחזיקים מדפסת לייזר צבעונית לצורך עבודתם. מן הסתם אבקת הטונרים למדפסות בצבע שחור נגמרת מהר יותר מזו הצבעונית. אין כל הבדל בהרכבת מיכל הטונר וההבדל היחידי ביניהם הוא המחיר הגבוהה יותר של מיכלי הטונר הצבעוניים.
התקלות המתגלות במעבדות המדפסות חוזרות על עצמן בעיקר בהכנסת מיכל הטונר שלא בצורה נכונה והיא זו שמפריעה לעבודת המדפסת.
קורס עיצוב אופנה
בעבר היו חייטים ותופרות המעצבים של החברה הגבוהה ולכל אחד היה את בעל המקצוע שעשה עבורו את המלתחה. המקצוע עבר מאב לבן ומאם לבת והם היו דואגים להכל מבחירת הבד המתאים ועד לגימור של הלבש. עם השנים התפתח ענף הביגוד והיה צורך בבעלי מקצוע עם תעודות שיעצבו את הבגדים שהחייט או התופרת היו מבצעים על פי ההנחיות שלהם.
מספר מכללות ובתי ספר גבוהים בארץ מלמדים קורס עיצוב אופנה והידוע ביניהם היא מכללת שנקר. במכללה זו ניתן היה ללמוד קורס עיצוב אופנה עוד לפני שמכללות ובתי ספר פרטיים פתחו את שעריהם בפני תלמידים לעיצוב.
מרבית הפונים ללימוד קורס עיצוב אופנה הם אנשים שיש להם ענין האסטטיקה ובלבוש יפה. בוגרי מכללת שנקר שמסיימים ארבע שנות לימוד מקבלים תעודת מעצב אופנה ומרביתם משתלבים ברשתות הלבוש הארציות אבל גם רבים פונים לשוק בחוץ לארץ.
בתצוגות אופנה בעולם בעיקר במרכזי האופנה העולמית כמו איטליה וצרפת ניתן למצוא שמות של מעצבים ישראליים שהשתלבו בעולם האופנה אחרי שעברו קורס עיצוב אופנה באחד ממוסדות החינוך בארץ.
רבים מבין הבוגרים הופכים למעצבים פרטיים ונשות החברה הגבוהה רוכשות את מלבושיהן ישירות מהמעצבים. למרות שהשוק מוצף בבגדים מכל העולם יש כאלה שעדיין מעדיפים את הנגיעה האישית.
בוגרי קורס עיצוב אופנה פונים כל אחד לתחום שונה חלקם מעצבים בגדי נשים בלבד, אחרים מעדיפים בגדי נערות או ילדים ויש כאלה המעדיפים לעצב את האופנה של הגברים.
בבתי הספר הפרטיים אורך קורס עיצוב אופנה מספר חודשים שבסופו הבוגר מקבל תעודת גמר המעיד על סיום קורס עיצוב אופנה.
לכל רשת שווק בגדים יש מעצב אופנה משלה שמעלה ליין חדש בכל עונה מעונות השנה. לקראת העונה העומדת בפתח מקיימות רשתות השיווק תצוגות אופנה אליהן מוזמנים בעלי מקצוע העוסקים בענף ואנשי החברה הגבוהה.