קייטרינג חלבי
חופשות מבתי הספר הם אחד הנושאים היותר מדוברים וכואבים בארצנו. חוסר ההתאמה שבין מספר ימי החופשה של ילדינו לבין אלה שלנו הוא כה גדול, שהנושא מעסיק אותנו כל ימות השנה. הורים ישראלים רבים מרגישים שהם עובדים עשרה חודשים בשנה כדי שיוכלו לממן את החודש וחצי של שני מחזורי הקייטנות של הקיץ, ואחר כך מה שנשאר עם הילדים בבית. אבל הזמן של הילדים בקייטנות הוא הזמן הקריטי מבחינת הזנה. כאשר הילדים נשלחים לקייטנות, נהוג להאכיל אותם במנות מוכנות מקייטרינג חיצוני. מגמת הבריאות ההולכת ומתחזקת, גורמת להורים רבים להתנגד למנות השניצלים והבשרים המעובדים ולכן יש מעבר להעדפה של קייטרינג חלבי גם בקייטנות הקיץ. מכיוון והאוכל ממילא מגיע ישירות מהמטבח אל הילדים, אין בעיה של קלקול, והאוכל מגיע ממטחו של קייטרינג חלבי לשולחנות האוכל. הילדים מוזנים במנות של פסטות, רביולי, ניוקי וכדומה, כל מה שילדים אובהים. אפילו מנות פיצה בריות יותר ממזון מעובד.
קייטרינג חלבי מוסיף ירקות טריים וירקות מבושלים או מאודים, אצבעות תירס ושאר מאכלים האהובים על ילדים אשר אינם מוכנים מבשר מעובד. ההורים כיום מעדיפים את אלה עשרות מונים על פני מאכלים בשריים, ולא מטעמי צמחונות או טבעונות בהכרח. ההעדפה של הורים לתת לילדיהם קייטרינג חלבי בקייטנה היא מתוך אמונתם שהמזון התעשייתי, אם הוא צמחי או חלבי, תמיד יהיה פחות מזיק מזה הבשרי ולכן עדיף לבחור קייטרינג חלבי. ואכן, קייטרינג חלבי בריא יותר. המנות מוכנות טריות, אין הרבה אפשרות לעיבוד מראש, אלו מנות המועדפות על הילדים, מה שמוסיף שקט להורים שיודעים שהילדים לא יישארו רעבים, וכך את מנת הבשר, אם ממש חשוב להם, יוכלו לספק להם בבית.
הילדים מצדם תמיד ישמחו בבחירה של קייטרינג חלבי, גם אם אינם ממש מודעים לכך. תמיד ישמחו כשיפנקו אותם בגלידה ולא רק בקרטיבים, תמיד ישמחו למשהו מתוק אחר מסוכריה על מקל. הם לא יתלוננו, אבל גם הם אוהבים גיוון.
ועם כל הדאגות של ההורים בקיץ, ילד שחוזר מאושר מהקייטנה, משמע הוריו רגועים יותר. קייטרינג חלבי עוזר לגרום לרוגע הזה. קייטרינג חלבי הוא בעל משקל בהחלטות ההורים לגבי המשך הקיץ לילדיהם.