קייטרינג חלבי
הפסטה נחשבת במחוזותינו למאכל איטלקי. הפסטה האיכותית מיוצרת לרוב מקמח סמולינה מחיטת דורום המבושלת במים מומלחים או באפיה, ומוגשת לרוב עם רוטב. אבל יש ויכוח לגבי מקורה של הפסטה, או האטריות. במזרח הרחוק נהוג להכין אטריות מזה שנים רבות ואין לדעת אם נדדו ממזרח למערב או להיפך. בכל מקרה, הפסטה הפכה פופולרית בכל העולם בשל קלות הכנתה.
ובשל קלות הכנתה, נוצרו לה וריאציות רבות, ואין ספור אפשרויות הגשה ולכן קייטרינג חלבי שבוחר בכך, יכול להתמקצע רק בסוגים השונים של הפסטות ולהגיש מנות רבות של פסטות ועדיין לא יהיה אורח שלא ימצא לעצמו מנה שיאהב וירצה לנסות דברים נוספים.
קייטרינג חלבי שבוחר להגיש פסטות לא רק שיבחר צורות שונות של פסטות, אלא יבחר גם רטבים שונים, שילובים שונים, תוספות שונות וסלטים שונים שילוו את המנות השונות.
הרטבים המקובלים ביותר לפסטה אשר משמשים קייטרינג חלבי הינם רוטב פסטו שהוא רוטב ריחן ירוק העשוי משמן זית, שום, גבינת פרמזן וצנוברים, ורוטב אלפרדו, שהוא רוטב פטריות בשמנת.
את הפסטה המיוצרת בצורות שונות, קייטרינג חלבי מגיש כמנות שונות ומיוחדות. פסטה העשויה בצורת חוטים, הספגטי וורמיצ'לי למשל, פסטה בצורות רצועות כמו פטוצ'יני ולינגוויני, פסטה בצורות של צינורות (פנה), בצורת שטיחים (לזניה), בצורות סלילים (חונקי כמרים), פסטה ממולאת (רביולי) ועוד צורות רבות, שלכל אחת יש שם נפרד, ולכל אחת מהן זמן בישול שונה.
חלק מצורות הפסטה נועדו לעשות מניפולציה עם מידת הבישול של כל אטרייה. אולם, מרבית הצורות השונות של הפסטה נועדו כדי להתאים אותה לרטבים מסוגים שונים. קייטרינג חלבי משתמש בפסטות על פי צורותיהן כדי להתאים להן את הרטבים והתוספות המתאימות. דוגמאות לשימושים בפסטות השונות על ידי קייטרינג חלבי הם המקרוני הוא הגרסה החלולה של ספגטי, והחביבה במיוחד על ילדים. קייטרינג חלבי תמיד ידאג למנת ילדים חביבה, נקייה, אדומה או עם רוטב לבן, העיקר שיהיה משהו פשוט גם לילדים.
טאלייטלה ופטוצ'יני הן אטריות רחבות, ארוכות, ושטוחות, שדומה כי נוצרו במיוחד לרוטב חמאה וגבינה. לזניה עם מגוון רטבים, בתוספת רוטב בשאמל. קנלוני שהם צינורות חלולים גדולים שנהוג למלא ולאפות בתנור, ניוקי ורביולי.