קייטרינג חלבי
לפני שנים, כשחתונה היתה בורקס ורבע עוף, האפריטיפים היו דג מלוח ולקס... היום כבר לא נמצא את זה אפילו בבר מצווה. כל אירוע מתחרה בעצמו ובקודמו, ובזה שיבוא אחריו. אופנת האירועים המתפתחת, גדלה בנפחה לא רק בטקסיות בגודל והעוצמה, אלא גם בנושא ההאכלה. ענף הקייטרינג מתעצם והולך, וכדי לתפוס נתחי שוק, ספקי קייטרינג מוצאים לעצמם את הנישה הנוחה להם.
בתוך עולם של קייטרינג לשבת חתן , שביל הגבינות הדגים והיין הוא נתיב נפלא ומענג. זהו משעול מלא אפשרויות, וטעמים ואין בו ממש מגבלות, רק שמחת טעמים וחווית צבעים וריחות.
את הדגים המלוחים והלקס אין צורך לזרוק. מותר לשמור גם אותם. אבל אליהם קייטרינג חלבי מצרף היום עוד מגוון דגים מעושנים, סביצ'ה וקוויאר, הכל מסודר במעין כריכונים קטנטנים, מקושטים עם גבינות וירק, רק להרים עם המזלגון ישר לפה וללעוס. אפילו לנגוס אין צורך. קייטרינג חלבי דואג שלא תהיה עבודה מיותרת, או כלים מיותרים. וכל זה רק לחימום ופתיחה. וכמובן שכבר בפתיחה יש ליווי צמוד של היינות המתאימים והגבינות המתאימות.
את המנות העיקריות, קייטרינג חלבי מקדיש לדגים העסיסיים והגדולים יותר. מנות אלו תהיינה מורכבות מסוגים שונים של דגים. מבחר הדגים יהיה דגי ים, דגי מים מתוקים ודגי נהרות. לכל סוג דגים יש הטעמים הייחודיים לו, אופן הבישול האופייני לו וכן התוספות המלוות אותו המתאימות לו והיינות המתאימים לו יותר מהאחרים.
קייטרינג חלבי גם מגיש חלק מהדגים עם תוספות המכילות גבינות שונות, אך גם משתמש בגבינות מסוימות כבר בתהליך הבישול או האפייה של חלק מהדגים.
אמנם חלק מהדגים קייטרינג חלבי מציע להכין בצלייה על אש פתוחה, עם המון עשבי תיבול, אבל אלו בדרך כלל דגי ים. את דגי הנהרות ודגי המים המתוקים קייטרינג חלבי מגיש בהכנה אחרת ואז נעשה שימוש בגבינות כבר בשלבי הכנת המנות.
התוספות למנות הדגים גם הן תוספות חלביות אמנם, וגם בהן נעשה שימוש רב בגבינות מיוחדות, ואף ביין בעת הבישול. קייטרינג חלבי המכבד את עצמו נוהג להשתמש בבישול ביינות משובחים אותם הוא גם מגיש עם הארוחה.