קייטרינג חלבי
אחד הטרנדים החזקים בשנים האחרונות הוא דווקא הרגלי הבריאות של האוכלוסייה. קיימת כיום מודעות הולכת וגוברת לשינוי מהרגלי חיים שאינם בריאים, להרגלי חיים בריאים ומטפחים: גם הרבה פעילות ספורטיבית, גם תזונה בריאה ונכונה וכן, שינוי הרגלי צריכה ושמירה על הסביבה. בכל הקשור להיבט התזונתי - קולינרי, קיימת מגמה מבורכת של מעבר ליסודות בישול טבעי ובישול בריא. הבישול הטבעי הופך להיות דרך חיים לאלו המבקשים לרדת במשקל ולשמור עליו לאורך זמן, לבעלי לחץ דם גבוה או רמת כולסטרול גבוהה המוכרחים לשנות את הרגלי התזונה שלהם בכדי לשמור על חיים וגם, עבור מי שרוצים לאכול טעים ובריא. קהל זה הוא קהל שגם באירועים מכל סוג שהוא יהיה זה שמחפש את אותן מנות ש"מותר" לו, שהוא מאפשר לעצמו, לטעום. אנשים אלו לא יחטאו לעצמם עם סטייק עסיסי נוטף שומן. ולכן זו אחת הסיבות לכם שכיום נמצא יותר ויותר אירועים המארחים על ידי קייטרינג חלבי. התפריט המוצע על ידי קייטרינג חלבי מאפשר מגוון רחב יותר של בחירה לכל האורחים, מספר רב יותר של מנות ואפשרויות גם לאלו המקפידים ביותר על אורח חייהם הבריא, שלא נאמר דבר על ענייני כשרות, ואפילו טבעוניים ונמנעי מוצרי חלב, דגים וביצים ימצאו יותר אפשרויות בתפריט של קייטרינג חלבי מאשר בכל אופציה אחרת.
בישול טבעי הוא למעשה הכנת אוכל צמחוני או טבעוני על בסיס של ירקות, דגנים וקטניות, טופו, כל סוגי האגוזים, עשבי מאכל, פירות יבשים, וכל דבר שאין בו חומרים מזיקים והוא אינו מעובד. בישול שאינו טבעי, כולל בדרך כלל תוספי מזון שונים כמו חומרים משמרים, מחזקי טעמים, צבעי מאכל, מלחים מונוסודיום גלוטמאט וכדומה, חומרים אשר קייטרינג חלבי במרכז ממילא יעשה הכל להימנע משימוש בהם.
לכן, קייטרינג חלבי המציע בתפריטו שימוש בבישול טבעי, לפחות בחלק מתפריטו, מגדיל את מעגל צרכניו הפוטנציאלים לנתח שוק רחב של חובבי בריאות ואורח חיים בריא. לא מעט כנסים בנושא יחפשו דווקא קייטרינג חלבי כזה, אך לאו דווקא אירועים מסוג זה. גם אירועים משפחתיים או אירועים מכל סוג אחר ישמחו כיום למצוא קייטרינג חלבי המציע תפריט הכולל מנות, אם לא תפריט מלא, של בישול טבעי.