קייטרינג חלבי
לכל קייטרינג חלבי יש את הייחודיות שלו ואת המאכלים האופייניים למטבחו. קייטרינג חלבי שרוצה לקחת על עצמו להתמחות במטבח מסוים, ילמד את רזי אותו מטבח על בוריים, ויכיר את כל האפשרויות לווריאציות לכל מנה.
למשל, במטבח הצרפתי יש שימוש נרחב בבצקים שונים לסוגים שונים של מנות. בצקים הם נדבך חשוב במטבח הצרפתי הקלאסי. כל בצק נועד לגרום לתחושה אחרת ולכן מורכב מחומרים שונים. קייטרינג חלבי ינצל את העובדה הזו וישתמש בבצקים למטרות שונות על פי המסורת הנהוגה במטבח הצרפתי. לדוגמה:
בצק עלים
זהו בצק העשוי שכבות דקיקות המופרדות על ידי חמאה, אשר באפייה נפתחות לעלעלי בצק דקים, פריכים ועדינים. בצק זה משמש למנות כמו מילפיי (נפוליאון או קרם שניט), או עוגיות פלמייר (אוזני פיל)
בצק פריך
הוא בצק העשוי מקמח, חמאה ביצים וסוכר ביחס של 1:2:3 (אם אין סוכר היחס הוא 2:4). הוא משמש לרוב לקלתיות, תחתיות פאי ועוגיות
בצק רבוך
זהו בצק שמבשלים בסיר ומכינים ממנו פחזניות כגון אקלר או פרופיטרול או עוגות מיוחדות עשוי מחמאה, מים, קמח וביצים
בצק שמרים
הוא הבסיס ללחמים, בגטים, בריושים ושאר מיני מאפים שמוצאים בכל בולנז'רי, מאפיית לחם צרפתי.
בצק שמרים כרוך
הוא בצק שמרים שהחדירו לו חמאה באותה טכניקה של הכנת בצק עלים. מקורו בקונדיטוריות האוסטרו-הונגריות אך כעת הוא חלק בלתי נפרד מהפטיסרי הצרפתי, כמו הקרואסון שמבוסס עליו.
קייטרינג חלבי בכפר סבא יכול גם לבוא בסגנון צרפתי, העושה שימוש בבצקים הייחודיים לסוגים ספציפיים של מנות, יודע לשלב לכל בצק את המוצרים המתאימים לו, בין אם אלה פשטידות, ירקות, או מתוקים. קייטרינג חלבי שמתמחה במטבח המיוחד הזה, מכיר את השילובים האזוריים, ואת האופציות שהיו קיימות בשטח והביאו ליצירת המנות הללו ולשילובי הטעמים. קייטרינג חלבי שהולך עם המטבח הצרפתי, הולך עד קצות הטעמים המקומיים, כאילו היה מטבח מקומי בכל אחד מהאזורים המדוברים, כי תנאי הגידול הם שהכתיבו במה ניתן יהיה להשתמש, ומשם נולדו הטעמים.
קייטרינג חלבי עם מטבח צרפתי ישתמש בכל בצק למטרתו המקורית, ולא יערב בצק של פשטידה בשמחה מתוקה. לחלק המתוק יש את הבצקים המיוחדים שלו, וגם קייטרינג חלבי מתלמד יבין שכדי לשמור על רמה מסוימת, מן הראוי והרצוי להבטיח שכל מנה תקבל את כל ה 100% דיוק, בלי ניסיונות קיצורי דרך.