קייטרינג חלבי
בשנים האחרונות יש מגמה הולכת וגוברת של נהירה לאורח חיים בריא. יותר אנשים מכל הגילאים הפכו מודעים לנזקי הסביבה והצריכה הלא בריאה שלנו, והחלו מקפידים על שמירה על גופם גם על ידי ספורט וגם על ידי אכילה בריאה. הצריכה יותר מן הטבע עלתה משמעותית, ולעומתה הרבה פחות צריכה מן החי. לכן גם באירועים נמצא יותר פעמים קייטרינג חלבי מאשר בשרי, ולאו דווקא באירועים קטנים כפי שהיה מקובל עד כה. כיום קייטרינג חלבי מארח ומאכיל אירועים בכל סדר גודל ולכל סוג אירוע. קייטרינג חלבי נותן מענה לכל אלה השומרים על אורח חיים בריא או מנסים לעבור לחיים לאורח חיים בריא יותר, גם אם הם כוללים בזאת הימנעות ממוצרי חלב.
עם זאת, במקרים רבים ההימנעות ממוצרי חלב היא הימנעות ממוצרי חלב בקר אך כן יש צריכה של מוצרי חלב צאן, ובעיקר חלב עיזים. למרות טעמן הדומיננטי, גבינות עיזים, ואפילו גבינות כבשים, נחשבות לגבינות מיוחדות, אבל בעיקר בריאות יותר ובטוחות יותר.
מחקרים רבים בארץ ובעולם הוכיחו כי לחלב העיזים יש תכונות ריפוי שאין לחלב הפרה, ובמקרים מסוימים, לגבי חיידקים מסוימים, אפילו יותר מאשר לחלב אם. כמו כן, לחלב עיזים יש רמה מוגברת של קליטת סידן לגוף, מה שחלב הפרה לא יודע לעשות. קייטרינג חלבי שיודע לנצל את הסחף התודעתי הזה, יעלה טוב על הגל וינצל אותו למינוף עצמי. קייטרינג חלבי ירכיב מנות רבות של מטעמים בשימוש גבינות, יוגורטים ושאר מוצרי חלב מחלב עיזים וכבשים. פשטידות ירקות עם גבינות צאן, פסטות עם רטבים העושים שימוש בגבינות צאן. כל קייטרינג חלבי שימנף את השימוש בגבינות צאן, ואפילו גבינות בופאלו, יהיה קייטרינג חלבי ייחודי ומאוד מבוקש.
קייטרינג חלבי במרכז כזה יוכל כמובן לתת מענה גם לאורחים שמבקשים להימנע לחלוטין ממוצרי חלב, גם אם מדובר בחלב צאן. טבעונים שאינם ניזונים ממוצרי חלב ומביצים בכלל אבל מטעמים אחרים לחלוטין ולא מטעמים של רגישות ללקטוז או בעיות עם החלב, ימצאו בתפריט של קייטרינג חלבי כזה לא מעט מנות צמחוניות וטבעוניות אותן יוכלו לבחור.