קייטרינג חלבי
אירועים שאינם גדולים במיוחד, לרוב אירועי ימי הולדת לילדים או אירועי חברה קצרים ואירועים שהם מפגשים של אחר הצהריים או כל אירוע שאינו אירוע ארוך במיוחד, הם אירועים שיש בהם העדפה מובהקת לקייטרינג, בדרך כלל קייטרינג חלבי, אבל באופן ספציפי קייטרינג חלבי עם תפריט מאוד מוגבל ומצומצם. האירוע מראש אינו גדול, ואינו ארוך, ולכן גם הכיבוד המתוכנן, מתוכנן באופן כזה שיהיה תואם את אופי המוזמנים, את משך האירוח ואת סגנון האירוח.
קייטרינג חלבי בסגנון איטלקי המגיש פיצה וג'לטו, שני מאכלים איטלקיים מובהקים, שהם אולי רק שני פריטים אך בכל זאת עם מגוון טעמים רחב, כל אחד מהם, נותן את התחושה של שפע, גם כאשר הסך הכל הוא מאוד מצומצם.
הפיצה המוכנה על ידי קייטרינג חלבי במרכז היא אמנם מאכל איטלקי מסורתי, המורכב מבצק, מרוטב עגבניות ומגבינה מגוררת האפויים בתנור. זוהי הפיצה הבסיסית, פיצה מרגריטה הנקראת כך על שם מרגריטה, אשתו של אומברטו הראשון, מלך איטליה בשלהי המאה ה-19. משמעות השם "פיצה" לעומת זאת, היא פשוט פיתה, שהגיעה לאיטליה עם הכיבוש הערבי. פיצה מרגריטה היא הפיצה הבסיסית, אבל קייטרינג חלבי משדרג אותה ויוצר יצירות אומנות בירקות, גבינות ועשבי תיבול על הבסיס הזה. בדרך זו המאכל האחד, הפיצה, הופכת לים של טעמים והצעות הגשה לאורחים, כל אחד וטעמיו, כל אחד והעדפותיו. ולא רק על ידי התוספות, אלא גם על ידי עובי הבצק, סוגי הגבינה, הרטבים שעל הפיצה. אין ספור שילובים, אין סוף טעמים.
כמובן שאת הפיצות, קייטרינג חלבי ילווה בסלטים איטלקיים אופייניים, כגון:
· פנצנלה
סלט שמקורו בפירנצה שבטוסקנה, המבוסס על עגבניות ולחם יבש, לעתים עם בצל ובזיליקום, ומתובל בשמן זית וחומץ
· קפרזה
סלט שמקורו בחבל קמפניה, קרוי על שם האי קפרי. מכיל עגבניות, מוצרלה, ריחן, שמן זית ותבלינים
והחלק החשוב ביותר באירועים שכאלה הוא כמובן החלק המתוק, עליו קייטרינג חלבי לא יוותר. כאן נכנסת הג'לאטו: הגלידה האיטלקית הידועה, על מגוון טעמיה. אחוזי השומן בה נמוכים יותר מאשר אלה של גלידה רגילה, היא עשויה מחלב או משמנת, מעורבב עם ממתיקים וטעמים שונים. ייחודה הוא בכך שמוכנסות אליה כמויות קטנות מאוד של אוויר ביחס לכמויות לגלידות אחרות, דבר שהופך אותה לטעימה מאוד.