קייטרינג חלבי
אורח חיינו כיום הוא אורח חיים מהיר, שבו כל רגע חשוב וחבל על כל רגע. כך גם חיי העבודה של ימינו המזוהים עם רדיפה אחר הזמן, וחבל על הזמן...
לכן, מוסדות גדולים וגם קטנים נעזרים בשירותי קייטרינג לצורך אספקת אוכל לעובדים מדי יום, מזון טרי המסופק מדי יום למוסד העובד עם הקייטרינג. נמצא כי שירות זה מועיל מאוד גם לעובד וגם למעביד. עלות העובד היא נמוכה כחלק מתנאי העסקה, ולכן במקום להוציא כסף בקניית אוכל בחוץ שהוא גם יקר ואינו תמיד מזין, הוא מקבל ארוחה מלאה הכוללת את כל המרכיבים התזונתיים להם זקוק הגוף. לעומתו המעביד נהנה מכך שעובדים לא מבזבזים זמן רב על לתפוס מקום במסעדה או שיחזרו אחרי ארוחת צהריים ארוכה.
ספק הקייטרינג המתאים ביותר למוסד שלכם ייקבע ע"פ צרכי המוסד, המפעל או החברה שלכם. חברות רבות מעדיפות לאפשר לעובדיהן קייטרינג חלבי, אם רק ואם בנוסף. קייטרינג חלבי מאפשר לעובדים רבים את האופציה הבריאה יותר, ואת הארוחות הקלות יותר. קייטרינג חלבי מציע לעובדים מטבח אחר, גם בימים שמטבח בשרי לא ממש מתאים להם מסיבות שונות. קייטרינג חלבי מספק לא רק ארוחות צהריים מלאות בחדר אוכל חלבי ייעודי, כי אם מחזיק גם את המטבחונים הקטנים. במוסדות בהם קיימים מטבחונים לקפה, הם נמצאים באחריות מלאה של קייטרינג חלבי, מכיוון ומטבחונים אלה מיועדים בדרך כלל לקפה ואולי גם גבינות ועוגיות. בכל מקרה אלו מטבחונים חלביים.
כיום קיים מדריך חברות קייטרינג למוסדות לבחירה עצמית של חברה מתאימה. המדריך על פי מיקום גיאוגרפי וסוגי שרות. ניתן לערוך השוואת מחירים הפוכה של שרותי קייטרינג למוסדות.
לכן, כדי להחליט איזה קייטרינג חלבי תרצו עבור החברה או המוסד שלכם, יש לבצע עבודת הכנה ראשונית של תחקור והגדרת הצרכים שלכם. לצורך כך כדאי להכין מעין תיק מידע לפנייה לחברות קייטרינג חלבי למוסדות, לשם קבלת הצעת מחיר יעילה וממוקדת. ככל שתהיו יותר ממוקדים ותדעו מה אתם רוצים, כך יהיה קל יותר לענות על מבוקשכם. המיקוד והידע המקדים מייעלים ומקלים על תהליך הבחירה של הספק המתאים, ולעתים מוזילים את עלויות הקייטרינג.