קייטרינג חלבי
כאשר מארגנים אירוע מכל סוג שהוא, יש להתחשב בנתונים רבים מאוד, החל מסוג האירוע, אופי המוזמנים, מקום האירוע וסוג האוכל.
אחרי שכל זה מותאם, יש להתאים את הקייטרינג לאירוע. קייטרינג חלבי הוא לרוב אלטרנטיבה עדיפה מכיוון וההיצע של המנות גדול ומגוון ויתאים למספר רחב ביותר של מוזמנים. אבל מה עושים כאשר רוצים דווקא אירוע תחת כיפת השמיים ולא מוכנים לוותר על קייטרינג חלבי? האם ניתן לשלב בין קייטרינג חלבי ואירוע כזה? האם קייטרינג חלבי יכול לתפעל את הכנת המנות גם בתנאי שטח או לפחות להצליח לשנע את המאכלים המוכנים למקום האירוע? המגשים והעמדות בהן מאוחסן המזון חייבות להיות בנויות בצורה כזו שהחול, האובך והיתושים לא יוכלו לקלקל את ההגשה ואיכות המזון. בנוסף, על חברת קייטרינג חלבי להיות ערוכה לשמירה איכותית של המזון באמצעות קירור ללא חשמל ובישולו באמצעות תנורים המותאמים לתנאי שטח.
קיימות חברות קייטרינג חלבי המתמחות גם בבישול בשטח. בישול בשטח אינו המצאה של הזמן האחרון, להיפך, משחר הימים בני האדם בישלו בטבע והרצון לצאת לחיק הטבע ולהתנתק מהמטבח המודרני יחד עם חווית בישול השטח המיוחדת, מגרים חווית טעמים וניחוחות מופלאים. לחם הנאפה בטבון לאחר לישה ביד מעל עצי מדורה וגחלים לוחשות הוא הטעים ביותר. כל עולם הבישול מנסה לחזור למקור ולגלות את טעמיו מחדש, לאחר שנים של שימוש בחומרים וכלי בישול תעשייתיים, מתוך הבנה כי הבסיס הפשוט הוא הטוב והנכון ביותר, ומשהו בדבר הבסיסי הזה מגרה את חושינו יותר מכל דבר אחר בבישול ובהגשה.
קייטרינג לחתונה מנצל את השטח לאפייה של פיצות ומאפי גבינה היוצאים מן הטבון, ועל אבנים לוהטות שהובערו על ידי ענפי אלון ולאש הוכנסו ענפים של עשבי תיבול, הכל מעשן ריחות חזקים וטבעיים, המתערבבים עם הגבינות המעולות והייחודיות, ועם הירקות הצלויים, דגים על אבנים לוהטות ועל גחלים.
מגוון עצום של מאכלים חלביים בסימן החזרה אל הטבע, אבל בנושא אחד אחד לא מוותרים על הקדמה ושומרים על מיטב ההכנה, גם בשטח. עם גנרטור, חשמל מזדמן או בכל אמצעי אפשרי: מכונת קפה/אספרסו חייבת לעבוד בכל מחיר! על קפה טוב קשה לוותר. קייטרינג חלבי טוב ידאג גם בתנאי שטח לפנק את האורחים בקפוצ'ינו איכותי.