"פיצה" לפי ויקיפדיה:- מאפה מבצק דק, בדרך כלל עשוי בצק שמרים, המכוסה בשכבה של רוטב עגבניות ותוספות שונות. לרוב הפיצה מכוסה גם בגבינה. כל ילד איטלקי לומד להגיד פיצה עוד לפני שהוא אומר אבא ואימא, תודות למהגרים איטלקיים שהיגרו לארה"ב, שמה של הפיצה ובעיקר טעמה הפכו אותה לאחד המאכלים הפופולרים בעולם.
עד פה ברור ? יופי! עכשיו שהבנו למה? כמה? ואיך? עכשיו מה שנשאר לעשות, זה לבחור את הפיצרייה המתאימה לנו מתוך אלפי פיצריות, וזו בהחלט משימה לא קלה, במיוחד לאור העובדה שכול פיצרייה מבטיחה שהיא ורק היא הטובה ביותר.
יש כאלה שמזמינים פיצה מאותה פיצרייה כבר שנים כי היא הפיצה המשפחתית הקרובה לבתינו. יש כאלה שמזמינים פיצה מלא משנה איזו פיצרייה כי המבצע פשוט מבצע מנצח ואסור פשוט אסור לפספס מבצע שכזה! ועוד מלא סיבות, חלקן טובות חלקן פחות.
אבל מה עם הטעם? נכון שעל טעם וריח אי אפשר להתווכח, אבל יש את המושג הרוב קובע, ולא משנה איפה אתם נמצאים, תמיד טוב להזמין פיצה מפיצה שאתם יודעים שיש לה הרבה קהל מזמינים ושהמקום ומזונו טרי טרי.
נכון, כל אחד יכול להכין פיצה, אבל על מנת להכין פיצה איכותית, יש צורך בחומרי גלם איכותיים וטריים ובמתכונים ייחודיים. בנוסף, מלבד תהליך הייצור והטעם המשובח, על מנת שסניף פיצה יצליח, יש צורך לנהל אותו בצורה נכונה ויעילה - זהו בעצם הסוד של פיצה וככה יודעים גם אם אנו מגיעים לעיר שאינה מוכרת לנו עדיין נבחין ונבין איזה פיצרייה מתאימה לנו.
חשוב לציין שפיצריות לרוב מתפרנסות דרך משלוחי פיצה ואסור לנו להתפשר. אם במידה והזמנו פיצה וזמן הגעתה לוקחת יותר מהצפוי, זכותכם המלאה לדרוש פיצוי! וכול פיצה המכבדת את עצמה, תודה בטעות ותשמח לפצות.
הכי חשוב לא משנה מה תעשו, בבקשה לא להוציא את העצבים על השליח עצמו. כי כשרעבים אנו בקלות נעשים יותר עצבנים.
ועוד דגש על סימפטום לפיצרייה מוצלחת הוא רוחב התפריט, כול פיצרייה שכבר בעלת ניסיון עם ציבור רחב של מזמינים, חייבת גם להציע פיצה ללא גלוטן אז קדימה להפנים. ולא לשכוח לשים תוספת גבינה כי בינינו הכי טעים גבינה!