הזמנתם פעם כבר שף פרטי אם לא בואו קצת נעמיק בנושא שפים פרטים קיימים כמובן הרבה מאוד זמן אך כיום בעקבות שינויים עולמיים שגם משפעים על ישראל הרבה מאוד שפים שאפילו עבדו כשכירים חיפשו לעצמם עבודה יותר רצינית מכיוון שמי מהאנשים שמעוסק בענף המסעדנות והקייטרינג יודע אם אתה שכיר צריך לעבוד קשה ימים בלי ללילות לצורך קבלת משכרות טובה אם אתם בלי ניסיון או בלי כושר השרדות לא תוכלו להרוויח הרבה כשכיר בתחום המזון .
ולכן ישנם כאילו בעלי שאיפות גדולות שרוצים יותר ולכן ישנה כיום תחרות גדולה על תחום זה שפים עם כישרון רב שלא רוצים להיות שכרים פנו לשוק הפשים הפרטיים וקיבלו עבודה חלומית ביותר שלעבוד בתנאים משופרים במקצוע שהם אוהבים .
האומנם להיות עצמאי זהו דבר לא קל בייחוד בתחום השף הפרטי שינה לשף מחויבות עצומה ללקוחות שלו מבחינת האוכל וכיותא בזה כמו שירות טוב והופעה מכובדת וכבר לא לדבר על לעמוד מול קהל ולהראות מקצועי .
כמו שישנם הרבה מאוד שפים שפנו לתת הענף שפים פרטיים ישנם שפים שדווקא חשבו על גדול יותר וזה ענף קייטרינג חלבי ,בעקבות הביקושים הגדולים לאוכל של חברות קייטרינג חלבי מה שעד לא מזמן לא היה כך כיום שפים שהתנסו כבר בענף המזון פנו לפתיחות חברת קייטרינג חלבי לדברי שף שעד לא מזמן היה שכיר במסעדה מפורסמת במרכז לדבריו קייטרינג חלבי כיום ברמת הביקושים לכל אירוע אפשר לומר בביטחה שכבר לא נופל מחברות קייטרינג בשרי גם בביקוש ובאיכות המזון לדבריו כיום חברות קייטרינג חלבי כבר לא מתבססות רק על המנות האחרונות והמתוקים נהפוך הוא כיום דגים וגם פסטות וקישים תפסו נפח גדול של האמנות אותם הוא מגיש באירועים של חהרת קייטרינג חלבי בה הוא עומד .
לסיכום ענף המזון עובר שינויים רבים אז יש להיות קשובים בשביל לא להיות החדשות של אתמול .