אינטרנט אלחוטי בממבו
כשר בהשגחת הרבנות הראשית יקנעם
התקשרו : 04-9938008
בית קפה קונדיטוריה ממבו ,מסעדת שף נפתחה בשנת 2002 בכניסה הראשית ליקנעם וידוע לכל כקונדיטוריה האיכותית ביותר באזור הגליל והעמקים. ממבו חידש פניו בעיצוב מרהיב והוסיף תפריט חלבי עשיר ואיכותי. המתכונים המקוריים הם פרי המצאותיו של ברוך, הבעלים שהוא גם הקונדיטור מזה למעלה מ-22 שנה בוגר בית ספר תדמור.
ברוך גם האופה/מבשל/מטגן "זה מגיע מתחושות פנימיות, סוג של אומנות"- מסביר ברוך, אם אתם מתעקשים גם על תבלינים ספיריטואליים.
מאסטר באפיה לילדים - בית הספר של ממבו
מעכשיו לא צריך להרחיק כדי ללמוד לאפות!
אחת לשבוע בין השעות 17:00-20:00
הנושאים בקורס:
קאפקייק במגוון מיליות,
עוגות שמרים,
פאיים וקישים לפי אסכולה צרפתית,
קישוטי עוגות,
מוס שוקולד חלומי,
קרם ברולה ועוד
כמו כן ישנו גם קורס אפיה ובישול אשר מתאים לכל אחד/ת שפשוט רוצים לדעת את סודות הבישול והאפיה
לפרטים והרשמה התקשרו : 04-9938008
קונדיטוריה מטבח חלבי "ממבו" שביקנעם, היא ממש לא עוד מסעדה חלבית שמוכרת, על הדרך, גם קינוחים. מדובר במקום ביתי, מוקפד ואיכותי שמנוהל ע"י השף-קונדיטור ברוך חי דבח.
שף-קונדיטור דבח מנהל שתי מחלקות במקביל - הפטיסרי והמטבח החלבי. כיאה למקום איכותי, מכין השף את כל המטעמים במקום ומחומרי גלם איכותיים בלבד. הקמח והעגבניות, לדוגמא, מיובאים מאיטליה לטובת הכנת הפיצה, הרטבים והפסטה, המרציפן מיובא מגרמניה, השוקולד מבלגיה, רכיבי הנוגט מצרפת ואילו את המיונז מכין דבח בעצמו, מרכיבים טבעיים וטריים.
השף דבח, בעל ניסיון של 22 שנים, חבר באיגוד השפים, בוחן מטעם משרד המסחר והתעשייה במקצועות הקונדיטוריה ומלמד את רזי המקצוע במספר בתי ספר בארץ ואך פתח בית ספר "ממבו" לאפייה ובישול- בהנהלתו.
ממבו בניהולו של השף ברוך חי דבח, חוגגת הקיץ עשור של מצוינות ואיכות בלתי מתפשרת.
בממבו שמים דגש על היחס האישי שמתבטא בכל עוגה או עוגייה הנעשות בעבודת יד, במאפים הזוכים למגע אישי ומקצועי, בלחם הטרי שנאפה במקום על בסיס מחמצת טבעית. הפיצות, הלזניה הפסטות והסלטים המיוחדים הם אלו שמושכים לממבו לקוחות רבים, גם מאזור המרכז, ליהנות מהקסם של המקום.
בתפריט ניתן למצוא: מגוון ארוחות בוקר, פסטות, פיצות, דגים, סלטים, כריכים, מרקים ועוד ועוד.
אסור לפספס: בממבו ממליצים במיוחד ליהנות מסלט האגסים, להתענג על הלזניה ולהתרשם מהבצק האיכותי של הפיצות.