חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

ממבו פטיסרי | מטבח חלבי | קונדיטוריה בצפון

מאת: הילה איזמןעסקי מזון27/09/20121013 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

אינטרנט אלחוטי בממבו

כשר בהשגחת הרבנות הראשית יקנעם

התקשרו : 04-9938008

בית קפה קונדיטוריה ממבו ,מסעדת שף נפתחה בשנת 2002 בכניסה הראשית ליקנעם וידוע לכל כקונדיטוריה האיכותית ביותר באזור הגליל והעמקים. ממבו חידש פניו בעיצוב מרהיב והוסיף תפריט חלבי עשיר ואיכותי. המתכונים המקוריים הם פרי המצאותיו של ברוך, הבעלים שהוא גם הקונדיטור מזה למעלה מ-22 שנה בוגר בית ספר תדמור.

ברוך גם האופה/מבשל/מטגן "זה מגיע מתחושות פנימיות, סוג של אומנות"- מסביר ברוך, אם אתם מתעקשים גם על תבלינים ספיריטואליים.

מאסטר באפיה לילדים - בית הספר של ממבו

מעכשיו לא צריך להרחיק כדי ללמוד לאפות!

אחת לשבוע בין השעות 17:00-20:00

הנושאים בקורס:

קאפקייק במגוון מיליות,

עוגות שמרים,

פאיים וקישים לפי אסכולה צרפתית,

קישוטי עוגות,

מוס שוקולד חלומי,

קרם ברולה ועוד

כמו כן ישנו גם קורס אפיה ובישול אשר מתאים לכל אחד/ת שפשוט רוצים לדעת את סודות הבישול והאפיה

לפרטים והרשמה התקשרו : 04-9938008

קונדיטוריה מטבח חלבי "ממבו" שביקנעם, היא ממש לא עוד מסעדה חלבית שמוכרת, על הדרך, גם קינוחים. מדובר במקום ביתי, מוקפד ואיכותי שמנוהל ע"י השף-קונדיטור ברוך חי דבח.

שף-קונדיטור דבח מנהל שתי מחלקות במקביל - הפטיסרי והמטבח החלבי. כיאה למקום איכותי, מכין השף את כל המטעמים במקום ומחומרי גלם איכותיים בלבד. הקמח והעגבניות, לדוגמא, מיובאים מאיטליה לטובת הכנת הפיצה, הרטבים והפסטה, המרציפן מיובא מגרמניה, השוקולד מבלגיה, רכיבי הנוגט מצרפת ואילו את המיונז מכין דבח בעצמו, מרכיבים טבעיים וטריים.

השף דבח, בעל ניסיון של 22 שנים, חבר באיגוד השפים, בוחן מטעם משרד המסחר והתעשייה במקצועות הקונדיטוריה ומלמד את רזי המקצוע במספר בתי ספר בארץ ואך פתח בית ספר "ממבו" לאפייה ובישול- בהנהלתו.

ממבו בניהולו של השף ברוך חי דבח, חוגגת הקיץ עשור של מצוינות ואיכות בלתי מתפשרת.

בממבו שמים דגש על היחס האישי שמתבטא בכל עוגה או עוגייה הנעשות בעבודת יד, במאפים הזוכים למגע אישי ומקצועי, בלחם הטרי שנאפה במקום על בסיס מחמצת טבעית. הפיצות, הלזניה הפסטות והסלטים המיוחדים הם אלו שמושכים לממבו לקוחות רבים, גם מאזור המרכז, ליהנות מהקסם של המקום.

בתפריט ניתן למצוא: מגוון ארוחות בוקר, פסטות, פיצות, דגים, סלטים, כריכים, מרקים ועוד ועוד.

אסור לפספס: בממבו ממליצים במיוחד ליהנות מסלט האגסים, להתענג על הלזניה ולהתרשם מהבצק האיכותי של הפיצות.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:
 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת הילה איזמן

מאמרים נוספים בנושא עסקי מזון

מאת: עופר שלועסקי מזון18/07/214052 צפיות
תנור אפייה תעשייתי

מאת: עופר שלועסקי מזון26/02/214471 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: דניאל מלמדעסקי מזון16/02/205945 צפיות
מסעדת NG נווה צדק הינה מסעדת בשרים הותיקה והאיכותית מאז שנת 2003. הבשרים הכי איכותיים. קראו מה הלקוחות ממליצים על המסעדה.

מאת: רועי כץעסקי מזון16/12/1812032 צפיות
מעוניינים באוכל מוכן לשבת? מתגעגעים לטעמים של בית? את ארוחת השבת הקרובה שלכם כבר תרכיבו מאוכל ביתי מוכן, טעים להפליא, אוכל עם טעם של בית. את התחושה החמימה הממלאת את הלב עם כל ביס בארוחה המתבססת על אוכל ביתי קשה לתאר במילים. גם כאשר ישנן עשרות מסעדות גורמה המציעות מנות מודרנית מעוצבות, רוב האנשים עדיין מתגעגעים יותר מכל לאוכל של בית כי אחרי הכל מאין כמו אוכל של בית.

מאת: דודישעסקי מזון31/05/183463 צפיות
"רק מחילופי המשפטים הקצרים הללו, נשמע כאילו עמדנו להיות אסירות במקום כלשהו בהרצליה ושבקרוב מאוד תמנע מאתנו האפשרות לנהל באופן חופשי את מאורעות ארוחת הערב שלנו או לפחות לצאת אל הרחוב ולתור אחר אחת כזאת.

מאת: הדסהעסקי מזון17/09/173287 צפיות
מאז ומתמיד פיצה הייתה נחשבת למאכל פופולרי ונחשק בקרב האוכלוסייה בעולם. ארץ ישראל גם היא נחשבת לאחת המדינות שאוהבות מאכל זה. ניתן למצוא פיצריות רבות ברחבי הארץ ובכלל זאת גם פיצריות בירושלים. ההבדל המשמעותי ביותר בין פיצריות בירושלים לפיצות בערים האחרות הוא הסגנון ההכנה של הפיצה ומבחר הרב שניתן למצוא.

מאת: שרון צרפתיעסקי מזון13/08/173634 צפיות
בהחלט לא חייבים לצאת מן הבית כדי לקבל ארוחה שהיא גורמה, ובדיוק לפי הטעם האישי של הסועדים. בלי לקום מהכסא, בלי לאחר, בלי לחכות למלצרית ועם כל הפרטיות של הבית האישי של כל אחד ואחד.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica