קייטרינג חלבי במרכז
מה עוד ניתן לומר על קייטרינג שלא נאמר? סיפרו לנו על האיכות, סיפרו לנו על השרות, סיפרו לנו על הניחוחות והטעמים, סיפרו לנו על החדשנות, סיפרו לנו על הקונספט הייחודי, אפילו סיפרו לנו על השורשים של כל מאכל, מאיפה הוא הגיע ועשו לנו תחרות מתכונים ארצית, תחרות נושאת פרסים כמובן.
מה באמת חשוב לדעת על קייטרינג חלבי
אחרי כל הפסטיבל שעשו סביב כל מה שקשור לאוכל, חשוב לדעת מה באמת חשוב. הסיבה לכל הבלגן, היא שלהבדיל מבית, אותו ניתן לצלם ולהעלות לרשת (ויעידו על כך אלבומי הצימרים האין סופיים!), אוכל טעם או ריח הם דברים שלא ניתן לשלוח או להעלות אותם סתם כך אל מרחבי הרשת.
לא נעים, אבל כדאי לשים לב
דבר נוסף שחשוב לדעת ביחס לקייטרינג חלבי הוא הרמה ההגינית, שמירה על טריות מוצרים, הקפדה על כלים סטריליים וכמובן, ניקיון בסיסי. הדבר נכון שבעתיים בימי הקיץ החמים, תקופות שמי שלא מקפיד על רמה גבוהה של התנהלות, פשוט יכול להזמין את כל האורחים לקלקול קיבה....
על טעם וריח אין להתווכח!
אולי לרעיון זה התכוון מי שהמציא את הפתגם שעל טעם וריח אין להתווכח. בין אם לכך הוא התכוון ובין אם לא, לכולנו ברור שכדי לבחור אוכל, כדי לדעת אם הוא בסגנון שלכם וטעים לכם, צריך לטעום. במובן הזה, יודעים היטב ברמות הגבוהות של קייטרינג, כי על טעם וריח, בהחלט אין להתווכח!