קייטרינג חלבי מאוד התפתחת בישראל ישנה דרישה עצומה לחברות קייטרינג חלבי כיום בעקבות החשיפה לתרבות הקולינרית בארץ ובעולם . בעקבות שבארצנו הקטנה ישנו מיזוג תרביות כה מגוון ועשיר יש בישראל שלנו הרבה הצע של מאכלים ומטבחים אם זה המטבח של קייטרינג איטלקי או המטבח של קייטרינג צרפתי וכמובן המיקום של ישראל המטבח הים תיכוני ועוד רבים כל זה יוצר מגוון רחב של אוכל איכותי ומסוגננן כל המאכלים והאופציות במדינה אחת קטנה .
לרוב אם תרחיקו עד מדינה אחרת לא תמצאו כל כך הרבה סוגי מטבחים כל מדינה ישנה לה התרבות שלה והמטבח שלה אם ניקח לדוגמה את מדינת המגף איטליה נראה קייטרינג איטלקי אכן משובח עם הריזוטו כמובן הפוקצות ושאר המטעמים המצוינים שלהם כמובן לא נשכח את הפיצה המצוינית יחד עם כל זאת עדיין המטבח האיטלקי בשלו קייטרינג איטלקי ומטבחו ישענו על התפריט הפרטי שלהם .
לא כך הדבר אצלנו במדינתנו בעקבות העליות מכל העולם של היהודים כל עדה הביאה את מטעמיה אם זה אוכל מזרחי או אירופי כל המטעמים ימצאו במדינת היהודים. בעקבות ריבוי התפריטים והמאכלים ישנו ערבוב מתכונים ותפריטים שמעניקים למטבח הישראלי יתרון עצום בכך שישנו שילוב בן המאכלים מה שיוצר לרוב אוכל מיוחד עם טעם שונה לא פעם שאני אוכל לדוגמא אוכל של חברת קייטרינג חלבי איטלקי אני מכניס לפי את המאכל הטעמים ומוצא אוכל על טהרת לדוגמה המטבח האיטלקי עם שילוב מנצח של תבלין מזרחי פיקנטי מה שלבטח לא היתי מוצא אצל שף איטלקי באיטליה והיתי מעיז ואומר שאפילו מחוץ לאיטלקיה בישראל השפים כמו בשאר התחומים של עמנו היקר אנחנו מעיזים לקחת את המתכון במקרה הזה צעד קדימה לגבולות הלא נודע
קייטרינג חלבי עם המטבחים של כל התרביות יוצרות בישראל את אחד המטבחים הטובים ביותר על הגלובוס .