בארצנו הקטנה ישנם הרבה חברותקייטרינג אם אלה חלבי או בשריריבוי חברות קייטרינג לאירועים קטנים או גדולים זהלא העניין מה שחשוב באמת זהו בעצם התחרות הגדולה שיש בענף ישנם הרבה מאוד שפיםשכירים שמעונינים להציג את יכולתם הפרטית ולא רוצים להיות שכירים באיזה קייטרינג או מסעדה .
תחום האוכל נותן לא מעט הזדמניותלשפים השכירים בכך שהם בעצם מנהלים את החלק הניהולי של המסעדה וגם החלק הקולינרישלה בעצם בעל הבית מפקיד הרבה מהסמכיות שלו בשף שלו שידאג למרבית הדברים . הדברהיחידי שמרבית השפים השכירים לא לוקחים זה החלק הכספי וההתגלגלותבהתחלה של העסקבשלוש שנים הראשונות כמו שכתוב ברוב ספרות הכלכלה שם זוהי תקופת המבחן שלהעסק.
קייטרינג חלבי שפים רבים שפותחיםעסק חדש ומנסים לגלגל אותו בוחרים דווקא את המטבח החלבי . לפי דעתו של הרצל שף שהיהשכיר באחת המסעדות המוכרות בארצנו המטבח החלבי כיום מעניק סיפוק גדול מאוד לשףובכלל חסר קייטרינג חלבי במרכז לכן בחר לעבור למרכז הארץ ולפתוח חברת קייטרינג חלביהתל אביב לפי דעתו של הרצל שם מרכז העיניינים נקווה שיצליח לפי הבטחתו נחזור לראייןאותו עוד שנה כדאי לראות אם הצליח