1. במדינה הקטנה שלנו יש מעל 1,000 פיצריות.
אז למה אנחנו מזמינים תמיד מאותה הפיצרייה? חומר למחשבה...
2. ענף הפיצה הוא גדול ומגלגל בשנה מעל 400 מילון שקל.
חברים, ממחר לא הולכים לעבודה! מתחילים למכור פיצה ביתית...
3. מעריכים כי 1/3 משוק הפיצות בישראל הוא הפיצות הקפואות.
ובכן, זה רק מראה כמה התרגלנו לארוחות מהירות על פני ארוחות מזינות ובריאות. אבל תודו, זה הכי קל, מהיר וטעים!
4. מקורה של הפיצה הוא איטליה, שם הוא נחשב למאכל מסורתי.
אז למי שיוצא לבקר בקרוב באזור, מומלץ לנסות את הפיצה שלהם...
5. ההשראה לפיצה החלה בשימוש בפיתה ערבית (פיתה עיראקית) כאשר האיטלקים בחרו להוסיף תוספות ולהשתמש בפיתה כבסיס. אז בבקשה קצת כבוד לפיתה העיראקית.
6. "פיצה מרגריטה" נקראה על שם מרגריטה מסבויה, מלכת איטליה אשר אהבה במיוחד מתכון פיצה המורכב ממרכיבים עיקריים שהם: גבינה לבנה, ריחן ירוק ורוטב עגבנייה אדום.
תודו שלא ידעתם את זה...
7. בשנת 2001 שברו שיא גינס והכינו פיצה שאורכה 100 מטרים...
על מנת להכין את הפיצה היה צורך ב: 25 טבחים, 150 ק"ג של קמח, 50 ק"ג של עגבניות, 60 ק"ג של זיתים ושימוש ב-25 תנורים שונים. חשוב לציין כי היוזמה נעשתה על ידי מספר טבחים מהמטבח של "פיצה מטר", אז כל הכבוד!
8. פיצה נחשבת לאחת מסוגי המזון המהיר הנפוצים והפופולאריים בעולם כולו.
העם אמר את דברו, פיצה זה באמת דבר טעים. מצחיק מה אפשר לעשות עם בצק, רוטב עגבניות וגבינה צהובה... טוב, אומרים שהדברים הכי טובים בחיים הם הדברים הפשוטים.
9. יש מעל 9,000 פיצריות רק בעיר ניו-יורק!!!
אין מה להוסיף מלבד שזה נתון פשוט מטורף. בהחלט יביא פרופורציות לבעלי פיצריות בארץ שחושבים שיש תחרות קשה... (לצורך ההשוואה, יש רק בסביבות 40 פיצריות בבאר שבע )
10. מעל 90% מהאוכלוסייה בארצות הברית אוכלת פיצה! (נתון מדהים).
זה בהחלט מסביר כמה דברים...
זה רק אני, או שגם לך פתאום מתחשק לאכול פיצה???
מחפשים פיצה בבאר שבע? מגוון הטבות באתר פיצה באר שבע>>