קרה לכם כבר שהופיעו אורחים בלתי קרויים בפתח ביתכם ביום בהיר אחד?
קרה לכם שהדופקים על דלתכם היו אנשי מכירות אשר מנסים לשווק לכם מוצר שאינכם מעוניינים אך כפו עליכם להקשיב להם במשך מספר דקות וניצלו את טוב ליבכם שלא אפשר לכם לטרוק להם את הדלת בפרצוף?
קרה לכם שנתקלתם במקרה בו על דלתכם דפקו אנשים לא מוכרים ומפוקפקים למראה אשר ניסו לשדל אתכם לתרום לגורמים שונים שלא שמעתם עליהם מעולם?
אתם לא היחידים. מקרים כאלו קורים על ימין ועל שמאל כל הזמן לכל משפחה.
ניסיונות השיווק והתרומה הכוחניים אשר פולשים לפרטיות הבתים קורים כל הזמן ועל אף שייתכן וחשבתם כי אין דרך למנוע את התופעה, במאמר זה תבינו ותלמדו שישנה פעולה פשוטה, זולה ומהירה אשר תמנע מכם כל הטרדה עתידית מסוג זה.
הכול מתחיל ונגמר במה שנקרא "אינטרקום ביתי". בדומה לאינטרקום המותקן בפתח דלת בניין דירות מסוים, אינטרקום ביתי משתלב בשער הכניסה לבית פרטי ומאפשר לנו לנהל בקרה מדוקדקת על העוברים ושבים המתדפקים על דלתותינו.
אינטרקום ביתי עובד באופן הפשוט והנוח לתפעול בדומה לכל אינטרקום אחר.
מכשיר אחד מותקן בסמוך לדלת שער הכניסה לבית, ובמידה ואורח מסוים יתעניין בכניסה לשטח הבית הוא יאלץ לעבור את הסינון שלכם - ללחוץ על הזמזם המותקן במכשיר ולהמתין לתשובתכם. בעת הלחיצה, תקבלו אתם צלצול במכשיר המותקן בתוך ביתכם ותוכלו לבחור האם לענות או לא. בהנחה שהחלטתם לענות, תנהלו שיחה עם האורח, תבינו מי הוא ומה היא מטרת בואו ותחשבו האם אתם מעוניינים להכניס אותו. אפשרות הסינון באינטרקום נוחה יותר. קל הרבה יותר להגיד "לא מתאים לי", או "לא נוח לי עכשיו" לבן-אדם דרך אינטרקום כאשר הסיטואציה איננה פנים אל פנים.
במידה ולא תרצו שאותו אדם ידע שאתם בבית, תוכלו פשוט לא לענות לצלצול האינטרקום הביתי ואף להשתיקו - מראש או בדיעבד. חברת אחזקה
לסיכום, באמצעות התקנת אינטרקום ביתי אתם דואגים לכך שהיחידים שישהו בביתכם בכל זמן נתון יהיו האנשים שאתם רוצים שישהו שם. הפרעות לא צפויות לא יהיו מנת חלקכם וכל אותם תורמים מפוקפקים, אנשי מכירות בעלי חיוך מזויף ואורחים שממש אינכם חפצים לארח - יאלצו לנסות את מזלם ולהעיק במקום אחר.