מהם המחירים של הדפסת כרטיסי ביקור?
מעוניינים להדפיס כרטיסי דפוס? לא בטוחים לאילו מחירים לצפות? חוששים שירמו אתכם ויבקשו מחיר גבוה מדי? כל המידע שאתם צריכים ורוצים כאן:
איך מחירי הדפסת כרטיסי ביקור עובדים?
חשוב, לפני הכל, להבין איך המחירים עבור כרטיסי ביקור עובדים - הם נקבעים לפי מספר גורמים. הגורמים האלו הם בעיקר: החומר ממנו עשויים הכרטיסים (נייר? באיזה עובי הנייר? פלסטיק? בד?), צדדי ההדפסה (יכולה להיות הדפסה חד- או דו-צדדית), מספר הכרטיסים (זה אמנם נראה מובן מאליו, אבל שיטת התמחור לפי מספר כרטיסים כאן היא מעט שונה, ונסביר זאת בהמשך), והאם יש או אין למינציה (הוספת שכבה בוהקת שמגינה על הכרטיס). ככל שהחומר יותר יוקרתי, ככל שמדפיסים על יותר צדדים, ככל שמדפיסים יותר כרטיסים, וככל שמשתמשים ביותר למינציה - המחיר עולה.
בנוסף, בתי דפוס מסוימים מציעים הדפסה בגדלים שונים ועם מחיר שונה לכל גודל - כאן קשה יותר לקבוע כיצד המחירים עובדים מכיוון שהגדלים לא הולכים מהקטן לגדול, אלא לפי מידות הכרטיס (כלומר לפי היחס בין אורך ורוחב הכרטיס, ולא לפי השטח הכולל של פני הכרטיס).
אז מה הם מחירי הדפסת כרטיסי ביקור עצמם?
אז ככה - באופן כללי, הבסיס איתו אנו עובדים צריך להיות חבילת כרטיסים של 100 כרטיסים, חד-צדדיים, מהנייר הפשוט ביותר וללא למינציה. המחיר הנפוץ של חבילה כזו הוא כ-40 ₪, לא כולל מע"מ, והוא לא צריך לעבור את ה-50 ₪. ניירות יוקרתיים יותר מייקרים את המחיר עד לכ-60 ואפילו עד ל-70 ₪ עבור הניירות היקרים ביותר (כמו נייר פנינה). הדפסה על שני הצדדים תגדיל את המחיר בכ-60% לכל הגדלה. למינציה, בהתאם לאיכות הלמינציה, תגדיל את המחיר בעוד כ-30-40% נוספים.
ניהול דירות מושכרות המשתנה המפתיע ביותר הוא דווקא מספר הכרטיסים - ברוב בתי הדפוס, הדפסת כרטיסי ביקור עובדת כך שהכפלת מספר הכרטיסים אינה מכפילה את המחיר הכולל, אלא מעלה אותו רק במעט - כל הכפלה של מספר הכרטיסים, כלומר הגדלת מספרם ב-100%, צפויה להעלות את המחירים בכ-50% בלבד, כך שאותה חבילת בסיס שתיארנו במקור תעלה לנו כ-60 ₪ אם נחליט להדפיס 200-250 כרטיסים במקום 100.