ארונות מטבח
כך בכל אזור יאוחסנו פריטים השייכים לו. באזור אחסון המזון יהי ובקבוקים, שימורים, פסטות, דגנים, תבלינים ועוד. באזור אחסון הציוד יאחסנו צלחות כוסות כלי הגשה קופסאות פלסטיק ועוד. באזור ההכנה יאוחסנו מעבד מזון, בלנדר, שמנים, תבלינים, סירים מחבתות וכלי בישול. בעזרתם של אביזרי פרזול ומוצרי עזר ניתן לייצר יחידות אחסון שיאפשרו תפקוד נוח פונקציונאלי יעיל ואסתטי וכך לתת מענה לצרכי המשתמש. ארונות מזווה גדולים, קרוסלות המסתובבות באורח מלא או חלקי ועוד פטנטים שתפקידם להקל עלינו את העבודה במטבח, לנצל את שטחי האחסון הקיימים בצורה היעילה ביותר. אך מסתבר כי תכנון ארון מטבח פנימי יכול להקל על העבודה היומיומית במטבח, בארגון בסדר הפנימי והחיצוני. למעשה חלוקה זו לאזורים עוזרת לזכור את מיקום הכלים השונים, מיעלת את התנועה בזמן העבודה. באזור הניקיון יאוחסנו חומרי ניקוי, פח אשפה, אבקת מדיח הכלים, ארון מטבח זה יהיה בדרך כלל מתחת ארון הכיור. מכיוון שלכל לקוח צרכים שונים ואישיים אך לכולם מכנה משותף בשימוש המטבח, כך מתוך הנחה כי לכולם במטבח יש צורך באזור אחסנת מזון, אזור אחסנת ציוד, אזור ניקיון, אזור הכנה ואזור בישול, ובכל אזור תהיה יחידה ארון מטבח שתשרת אותו. בעת תכנון ארונות המטבח יש לקחת בחשבון את התכנון הפנימי לצד התכנון החיצוני, יש להכיר את צרכי הלקוח ומצד שני להכיר את המוצרים והפתרונות הקיימים שמאפשרים להגדיל את נפח האחסון וייצרו סדר ונוחות בארונות המטבח. שוק הפרזול מציע שפע של פתרונות חכמים לארונות מטבח, כמו מגירות בגדלים ועומקים שונים, יכולות נשיאה שונות. ארונות מטבח רוב האנשים משקיעים שעות רבות בעיקר בתכנון ובעיצוב החיצוני של המטבח שלהם ופחות בתכנון הפנימי של ארונות מטבחים. ארון מטבח זה יהיה קרוב לתנור ולכיריים.