נגרות מקצועית בכדי להתגבר על תכונותיו ונטיותיו הטבעיות של העץ להתעקמות ופגמים וחוסר אחידות, פותחו שיטות ייצור תעשייתיותל-נגריות, אלו מאפשרות לקחת עצים מסוגים ומגדלים שונים ולהופכם לחומר גלם שמידותיו ותכונותיו אחידות ונשלטות. כמו בכל חומר גלם, גם כאן צריך להכיר את התכונות המתאימות לכל יישום ואת ההבדלים שבין סוגי העץ הטבעיים והמעובדים, כדי להגיע לתוצאה הטובה ביותר. מזיקים למרות כל היתרונות והמחמאות, בעץ צריך לדעת לטפל ולעבוד. אם לא מטפלים בעץ בצורה נכונה, לפני הייצור, בזמן הייצור, וגם אחריו, חשוף העץ למזיקים כמו טרמיטים , חרקים קודחי עץ, עובש, ופטריות. עם ידע וניסיון ניתן בקלות רבה להרחיק את כל המזיקים וליהנות מעץ נקי לאורך שנים. כאשר פינת האוכל נמצאת במטבח, היא בהחלט יכולה להוות את המוקד המרכזי של חיי הבית. אך חשוב לתכנן את גודל הפינה בהתאם לשטח העומד לרשותנו ולמספר המקומות שאנו רוצים סביב השולחן. כסאות עדינים וקלילים יתנו מענה לפינת אוכל הממוקמת בתוך המטבח. כסאות עץ עדינים, ללא ידיות, כסאות מתכת מרופדים בצבעים עליזים ובהירים , העיקר שלא יהיו כסאות מאסיביים וכבדים למראה. כיסאות הפלסטיק נותנים מענה לפינות אוכל מינימליסטיות המעוצבות הסגנון מודרני, כיסא בעל מראה קליל,לעיתים משולב מושב פלסטיק עם רגלי נירוסטה. למרות השימוש בחומרים קלים, עיצוב המושב והנדסת האנוש המוקפדת יוצר מקום נוח לישיבה ותמיכה מצוינת לגב. ייבוש העץ העץ ממנו בנויים רהיטים חייב להיות עץ שעבר תהליך ייבוש ארוך ואיכותי, לא ייבוש מהיר, המותיר אחוזי לחות גבוהים למדי ויוצר עיוותים וסדקים. תחושה של נוסטלגיה , ריח של טבע, נסורת ועבודת ידיים, עוברת בכל מי שנכנס לנגריה, מקום שמחזיר אל ניחוחות וטעמים של פעם. העבודה בנגרייה נעשית ידנית, בעזרת מפסלות מסורים ומקדחות. עבודת כפיים מושקעת בכל מוצר, שילוב טכנולוגיות מתקדמות, יוצרים הנגרים רהיטים ייחודיים, עמידים, שבנויים מחומרים טבעיים בטכניקות עיבוד וצביעה מיוחדות המעניקות אופי לכל רהיט.