מבין כל סוגי הפיצות הקיימים, הפכה כיום פיצה דווקא דקה לשם נרדף לפיצה איכותית ומיוחדת וזאת ממספר סיבות.
אם בעבר התרגלנו למצוא פיצות רק מסוג מסוים אחד, הרי שכיום המגוון של פיצות ובמיוחד משלוחי פיצה גדול ולא נופל מעולם ההמבורגרים או הפסטות. בנוסף לטעמה המיוחד, מחזיקה פיצה דקה ביתרון של בריאות. משום שמדובר בכמות קטנה יותר של בצק, פיצה דקה היא למעשה בעלת קלוריות מופחתות. אך במקביל, טעמה של פיצה דקה אינו נופל מטעמה של הפיצה הרגילה.
במילים אחרות, פיצה דקה שונה ממאכלים דיאטטיים אחרים משום שהיא אינה התפשרות אלא שדרוג: פיצה טעימה יותר, מיוחדת יותר ומשמינה פחות.
איזו פיצה מתאימה לכם?
בזמן משלוחי פיצה ניתן לבחור האם להעדיף פיצה דקה או פיצה עבה, ולהתאים את התוספות על פי העדפה.
גם על פיצה דקה ניתן לפזר תוספות מסוגים שונים, או לחילופין לשלב תוספות שונות על חלקים מהפיצה. בכל מקרה, משלוחי פיצה עד הבית יכולים וצריכים לענות על כל הדרישות שלכם. סניפים שאינם מכבדים את בקשת הלקוחות לא ראויים להחזיק בתואר "פיצרייה", גם כאשר מדובר על אכילה במסעדה וגם כאשר מדובר על משלוחים.
לא כל אחד יכול להכין פיצה
כדי להכין פיצה לא צריך יותר מתנור ורסק עגבניות, אבל כדי לייצר פיצה דקה איכותית צריך הרבה יותר מזה.
אכפתיות, מחויבות, אהבה אמיתית למקצוע וכמובן חומרי גלם איכותיים הם גורמים שבלעדיהם פיצה דקה לא יכולה להתקיים. למרות שישנן פיצריות אשר פועלות כבר שנים רבות, רק מעטות אכן מבינות לעומק את משמעותה של הפיצה הדקה ואת ההשלכות של הכנת פיצה לא איכותית.
למרות שהלקוחות יודעים לחזור רק למקומות שהם אוהבים ומעדיפים, עדיין צריך להפעיל שיקול דעת בהכנת הפיצה על ידי הפקדת המלאכה בידיים הנכונות. הטעם של הפיצה מושפע לא רק מהאופן בו היא נאפית בתנור אלא גם מניהול הסניף, ארגון העובדים וכלי ייעוץ אחרים שמוסיפים לתוצאה הסופית.
פצץ: שם נרדף לפיצה איכותית
פיצה דקה של פיצה פצץ היא אחד ממושגי הפיצה המוכרים ביותר בישראל, ולא בכדי.
שנים של ניסיון וותק בהכנת פיצות דקות, עבות, עגולות, מוארכות ועוד הפכו את פיצה פצץ לפיצרייה בולטת עם מעל ל-30 סניפים ברחבי המדינה. שמירה על העקרונות של הפיצות הטובות באיטליה הופכת את הפיצה של פצץ לשם נרדף לאוכל איכותי, ואם עוד לא עשיתם זאת – הגיע הזמן שגם אתם תכירו אותו.
הציבור הישראלי לא טועה, ובטח לא כאשר מדובר על האוכל שלו.