חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

בחירת ציוד למסעדות

מאת: רחלי פריעסקי מזון17/11/20101391 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

כמה פעמים ישבתם במסעדה, התבוננתם סביבכם וחשבתם לעצמכם: "אני הייתי עושה זאת אחרת"? אם גם אתם חולמים על מסעדה משלכם, בה תוכלו לתכנן את התפריט, לעצב את החלל ולקבוע את האווירה כולה בעסק, כדאי שתדעו שאתם לא לבד. החלום על פתיחת מסעדה הוא אחד החלומות הנפוצים ביותר, אולי בגלל שרבים חושבים שניהול מסעדה לא כרוך בעבודה קשה מדי.

אולם המציאות היא, שפתיחת מסעדה וניהולה כרוכים בלא מעט קשיים ובקבלת החלטות חשובות על בסיס יומיומי. זוהי כנראה גם הסיבה לכך ש"תוחלת החיים" הממוצעת של מסעדה בישראל לא עולה על שנתיים. לכן, אם גם אתם עומדים לפני פתיחת מסעדה משלכם, כדאי שתדעו שלכל החלטה שתקבלו יש משמעות על טיב העבודה במסעדה, וכפועל יוצא גם על הצלחתה. אחת ההחלטות החשובות הללו קשורות לבחירת הציוד למטבח שתבחרו.

בחירת ציוד למטבח – לתפקוד יעיל ומוצלח

בחירת ציוד למסעדות בכלל, וציוד למטבח בפרט, היא אחת ההחלטות החשובות שתצטרכו לקבל כבעליה של מסעדה. לכן יש להתייחס אליה בכובד ראש ולקחת בחשבון לא מעט שיקולים בטרם תרכשו ציוד למטבח המסעדה שלכם. ראשית, לא מומלץ לרכוש ציוד למטבח בטרם גיבשתם את התפריט. גיבוש התפריט (גם אם באופן כללי) מאפשר לכם לדעת בדיוק אלו עבודות תצטרכו לבצע במטבחכם, וכפועל יוצא לאיזה ציוד וכלים תזדקקו: תנורי אפייה, תנורי בישול, כיריים, מקררים, גריל, ויטרינות תצוגה עם קירור וכו'. כך גם תוכלו להימנע מרכישת ציוד מיותר למטבח, שרק יתפוס חלל יקר ולא ישמש אתכם.

שנית, בחירת ציוד למטבח כמו גם ציוד למסעדות, צריכה להיעשות תוך התחשבות בגודל החלל שעומד לרשותכם. בדרך כלל מטבחי מסעדות הם לא גדולים במיוחד, ולכן יש לנצל בחוכמה וביעילות כל מ"ר. לכן, הקפידו לרכוש ציוד ומכשירים המתאימים לגודל המטבח שלכם, אשר יאפשרו עבודה יעילה ומהירה בו. יתרה מכך, עליכם להקדיש מחשבה גם לאופן סידור הציוד בחלל המטבח, באופן שיקל על תהליך העבודה בו ולא יעכב את עובדי המטבח.

בחירת ציוד למטבח – בטיחות מעל לכל

כשרוכשים ציוד למטבחי מסעדות חשוב לשים לב לא רק לנוחות העבודה במטבח אלא גם לבטיחות העבודה. אזור המטבח הוא אחד האזורים המסוכנים בכל מסעדה, בו עלולות להתרחש תאונות רבות: החלקת עובדים על רצפה רטובה, כוויות ממכשירי חשמל, תנורים וכיריים, קצרים חשמליים שעלולים לגרום לשריפות ועוד. לכן, פרמטר חשוב נוסף שיש לקחת בחשבון הוא בטיחותו של הציוד שאתם רוכשים.

אם אתם רוכשים ציוד למטבח יד שנייה, וודאו שמדובר בציוד תקין, שבו כל המתגים והכפתורים תקינים. הקפידו גם לוודא שכל כבלי החשמל תקינים, ושהחברה מעניקה אחריות ושירותי תיקונים עבור המכשירים והציוד שהיא מספקת. כדי להבטיח את הבטיחות בעבודה במטבח המסעדה חשוב גם לרכוש ציוד ייעודי שיכול למנוע תאונות ואסונות גדולים יותר, כמו למשל: משטחי גומי למניעת החלקה, מטפי כיבוי אש וכו'.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

מאמרים |  עיצוב הבית

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת רחלי פרי

מאת: רחלי פריבניין ואחזקה - כללי25/03/121359 צפיות
קרני השמש הים תיכונית העזה מסכנות לא רק את בשר גופנו, אלא גם חודרות דרך החלונות והדלתות אל תוך הבית, עושות שפטים ברהיטים ומפריעות לפעמים לפעולות שונות בתוך הבית

מאת: רחלי פריאיפור21/02/121422 צפיות
אנו שומעים רבות על המושג איפור קבוע, אבל האם אנו יודעים באמת מה הכוונה?

מאת: רחלי פריהומור וסטנד-אפ06/01/121918 צפיות
תמונות מצחיקות או סרטונים מצחיקים - מה הם עושים לנפש? כנסו ותקראו עוד!!!!!!!!

מאת: רחלי פרישיפוצים11/09/111895 צפיות
אוטמים את הגג? הפתרון הטוב ביותר הוא יריעות ביטומניות.

מאת: רחלי פריאימון אישי18/08/111339 צפיות
החיים רצים בקצב מטורף, ולא תמיד אנו יודעים לנווט אותם בצורה הנכונה, ולכן צריך מאמן אישי...

מאת: רחלי פריציפורניים10/08/112210 צפיות
הציפורניים שלך הם בעצם מראה שמשקפת את התייחסותך למראך החיצוני...

מאת: רחלי פריגינון02/03/111617 צפיות
כריתת עצים כרוכה בסיכון לא מבוטל, הן לאנשי המקצוע שמבצעים את הכריתה, והן לכל מי ומה שנמצא בסביבה...

מאמרים נוספים בנושא עסקי מזון

מאת: עופר שלועסקי מזון18/07/214052 צפיות
תנור אפייה תעשייתי

מאת: עופר שלועסקי מזון26/02/214471 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: דניאל מלמדעסקי מזון16/02/205945 צפיות
מסעדת NG נווה צדק הינה מסעדת בשרים הותיקה והאיכותית מאז שנת 2003. הבשרים הכי איכותיים. קראו מה הלקוחות ממליצים על המסעדה.

מאת: רועי כץעסקי מזון16/12/1812031 צפיות
מעוניינים באוכל מוכן לשבת? מתגעגעים לטעמים של בית? את ארוחת השבת הקרובה שלכם כבר תרכיבו מאוכל ביתי מוכן, טעים להפליא, אוכל עם טעם של בית. את התחושה החמימה הממלאת את הלב עם כל ביס בארוחה המתבססת על אוכל ביתי קשה לתאר במילים. גם כאשר ישנן עשרות מסעדות גורמה המציעות מנות מודרנית מעוצבות, רוב האנשים עדיין מתגעגעים יותר מכל לאוכל של בית כי אחרי הכל מאין כמו אוכל של בית.

מאת: דודישעסקי מזון31/05/183463 צפיות
"רק מחילופי המשפטים הקצרים הללו, נשמע כאילו עמדנו להיות אסירות במקום כלשהו בהרצליה ושבקרוב מאוד תמנע מאתנו האפשרות לנהל באופן חופשי את מאורעות ארוחת הערב שלנו או לפחות לצאת אל הרחוב ולתור אחר אחת כזאת.

מאת: הדסהעסקי מזון17/09/173287 צפיות
מאז ומתמיד פיצה הייתה נחשבת למאכל פופולרי ונחשק בקרב האוכלוסייה בעולם. ארץ ישראל גם היא נחשבת לאחת המדינות שאוהבות מאכל זה. ניתן למצוא פיצריות רבות ברחבי הארץ ובכלל זאת גם פיצריות בירושלים. ההבדל המשמעותי ביותר בין פיצריות בירושלים לפיצות בערים האחרות הוא הסגנון ההכנה של הפיצה ומבחר הרב שניתן למצוא.

מאת: שרון צרפתיעסקי מזון13/08/173634 צפיות
בהחלט לא חייבים לצאת מן הבית כדי לקבל ארוחה שהיא גורמה, ובדיוק לפי הטעם האישי של הסועדים. בלי לקום מהכסא, בלי לאחר, בלי לחכות למלצרית ועם כל הפרטיות של הבית האישי של כל אחד ואחד.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica