אםגם לכם החמיאו לא אחת כי אתם שפים מלידה, אם גם אתכם משגעים ללכת לתוכניות בישולשונות, אז בוודאי גם אתם חשבתם לא פעם לפתוח מסעדה. אז לפני שאתם הולכים ועושים אתהצעד הזה הבאנו בפניכם כמה סוגים של ציוד למסעדות שבלעדיו מסעדהממוצעת לא תוכל להתקיים.
ציוד קירור
גםציוד קירור איכותי הינו אחד מפריטי הציוד המרכזיים והחשובים ביותר בציוד למסעדות.ציוד קירור מתפקד, למעשה, הוא אחד הדברים אשר נבדקים בזמן מתן רישיון הפעילות שלהעסק. ציוד זה הוא שמאפשר למסעדות לשמור על הרכיבים הדרושים להם להכנת המנותבתקינות מרבית. יש לציין כי סוגים שונים של מזונות ורכיבים דורשים רמות שונות שלקירור. משמעות הדבר שפעמים רבות על המסעדה להחזיק מספר אמצעי קירור בדרגות שונות,לרבות מקררים, מקררים תעשייתיים ואף חדרי קירור והקפאה במקרההצורך.
ציוד למסעדות ולבתי קפה
תרבותהקפה בישראל השתדרגה אי אז בשנות ה-80 של המאה הקודמת, ומאז בתי קפה צצים כפטריותאחרי הגשם. למרות שמם השונה, בתי קפה, לצורך העניין, הם מסעדות לכל דבר ועניין, אלאשבשל אופיים יש להם צורך בציוד למסעדות המתאים להן.
מערכי תצוגה ומכירה לקונדיטוריות ולבתי קפה
האוכללא צריך להיות רק טעים, הוא צריך להיות גם יפה ומפתה, עליו למשוך את העין ולגרות אתהחך. מערכי תצוגה ומכירה מקוררים לעוגות ומאפים, מאפשרים לבעלי בית הקפה להפוך אתהמקרר עצמו לאמצעי רב עוצמה לקידום מכירות.
כמוכן דרושים מערכי בר קפה להכנת קפה איכותי אשר יעמוד בסטנדרטים בהם הורגל הלקוחהישראלי. ציוד זה כולל מכונות קפה מסוגים שונים להכנת סוגים שונים של קפה. כמו כןדרושה אספקה שוטפת של פילטרים, חלקי חילוף וכמובן פולי קפהמשובחים.
בבתיקפה מסוימות יכול ציוד למסעדות לכלול גם מערכות להגשה עצמית, שיטה אשר נהוגהבמקומות רבים בחו"ל, ואף הופכת ליותר ויותר פופולארית בבתי קפהבארץ.