"אני אדם אנלוגי בעולם דיגיטלי", שר אלון אולארצ'יק מזמן. וכן, גם בשנת 2010 אנו עדיין כאלה; אנחנו מוקפים מכונות דיגיטליות מתקדמות, מערכות ממוחשבות, איי פונים, איי פודים, מצלמות דיגיטליות ושאר אמצעים אלקטרוניים שאמורים לעשות לנו את החיים קלים יותר.
אנו חיים בעידן בו הסלולר שלנו הוא גם היומן, המצלמה, תיבת הדואר האלקטרוני (מיילים) ונגן המוסיקה. אנו חיים בעידן בו מדפסת היא גם מכונת צילום גם מדפסת לייזר וגם פקס. אנו חיים בעידן בו מכשיר אחד הינו פונקציונלי ביותר ומספק את כלל רצונותינו. באמצעות מדפסת משולבת אחת, אנחנו גם מפקססים, גם מצלמים, גם מדפיסים וגם סורקים.
לעיתים נראה שהאדם הפשוט, האנלוגי, לא עומד בהתפתחות הדיגיטלית המהירה, עוד לא הספקנו למצמץ
והופ, השדרוג הבא, עם השם המפוצץ יותר, כבר כאן. ולעיתים, יש בנו געגוע לעולם פשוט בו עם המצלמה רק צילמנו, במכשיר הסלולרי רק שוחחנו והמדפסת רק הדפיסה לנו. הרי זה לא חלום, ובקצב ההתקדמויות הטכנולוגיות (המתרחשות בכל דקה), אוטוטו ומדפסת הלייזר כבר תכין לנו קפה.
בדיסציפלינת "תקשורת ההמונים" עוסקים רבות ב"מערכת היחסים" שבין אמצעי התקשורת השונים - טלוויזיה, אינטרנט, סלולר – לבין הפרט, וכיצד אמצעי התקשורת השונים מנווטים ומנתבים חיינו, משנים התנהלותינו ומכתיבים את מערכות יחסינו עם האחר.
הפונקציונליות של המדפסות המשולבות בימינו היא עוד נדבך במערכת היחסים שלי עם האישה, הבוס, אח שלי והילדים שלי. באמצעות המדפסת המשולבת אני מצלם לאחי את חוזה השכירות שסגרתי לו במשרד שלי, מדפיס לאשתי את ברכת יום הנישואין, מפקסס לבית הספר של הילדים שלי אישור מחלה של בני ומקבל מהביג בוס שבארה"ב אישור לחתימת החוזה שבין המשרדים.
אנו מוקפים במידע, נתונים וידע שאיך שנוחתים על שולחן המשרד כבר צריכים להתעופף להם הלאה, אל העובדים, הקולגות והמנהלים הבכירים.
ההיצע בשוק הוא רב; מדפסות צבע, מדפסות לייזר, מכונות צילום
דווקא בשל כך, עלינו לבחור את החברה הנכונה בענף המיכון והמחשוב המשרדי; חברה המוכרת ציוד אמין, יעיל ורב תכליתי, ומעניקה שירות יעיל, מקצועי, חייכני ובלתי מתפשר למכונות המשרדיות.