מנגל פחם
הספורט הלאומי של הישראלי עושה שימוש בפחמים ובנפנף, מדי חג או שבת וכל אימתי שישנה סיבה יוצא עם ישראל אל הפארקים והגנים כדי ליהנות מאור השמש ומריח צליית הבשר, המנגל או הברביקיו הפכו למסורת ישראלית רבת שנים.
ההתקדמות הטכנולוגית לא פסחה על תעשיית המנגלים, בעוד שלפני מספר שנים בכל מקום הורגלנו לראות מנגלים הפועלים בעזרת גחלים הרי שכיום יותר ויותר אנשים עוברים לשימוש במנגל הפועל באמצעות גז, ישנם יתרונות ברורים לשימוש בגריל גז אך הטעם והמסורת לא יכולים להשתוות לבישול בגריל פחם.
גריל פחם שימש אותנו עוד משחר ההיסטוריה, צליית הבשר על גזרי עץ בוערים היה טכניקת הבישול הראשונה בה השתמש האדם, טכניקה זו זהה כמעט במאה אחוזים לזו המשמשת אותנו כיום פרט לשמירה על הניקיון ועל הבטיחות בזמן הבישול, יחסית לגרילים המשוכללים הפועלים באמצעות גז נחשבים גרילים מפחם לפשוטים וזולים יותר.
גרילים הפועלים באמצעות פחם נבדלים אחד מהשני בצורת הכלי עליו הם מוקמים וכן בסוג הפחם שבו אנו משתמשים, בניגוד לגריל גז בשימוש בפחם מסוגים שונים ניתן לקבל ארומות וטעמים שונים לבשר, פחם העשוי מעץ לימון, תפוז או שסק יכניס ריחות וטעמים שונים לבשר.
חשוב לדאוג ששומן ונוזלים המשתחררים מהבשר בפעולת הבישול לא יגיעו אל הפחמים הלוהטות מגע בין הנוזלים והפחם משחרר חומרים שאינם בריאים לנו.
חברת רבות המתמחות בשיווק ומכירה של גרילים מפחם ומנגל מפחם, אצלם תוכלו לרכוש את גריל הפחמים המתאים לכם מתוך מבחר גדול של גרילים, חברת רבות מספקות ללקוחותיה שירותי ייעוץ להתאמת הגריל העונה לדרישתם.