"הצעה משוערת". כמובן שמיד אנחנו שואלים בהתעניינות מדוע מדובר על הצעה משוערת? הרי בזבזנו כרגע שעתיים שלמות בתכנון כל פרט במטבח היפה שלנו!? וכמובן שלמעצבת יש כבר תשובה מוכנה: "כל עוד לא מתבצעת מדידה מקצועית אנחנו לא יכולים להגיש הצעה סופית, משום שיכול להיות שלאחר המדידה נבין שהתיכנון לא תואם בצורה שחשבנו את החלל הקיים וצריך להוסיף יחידות ואז המחיר יכול להשתנות". אז מיד כולנו נבקש מהמעצבת: " אז בבקשה, תשלחי אלינו לבית מודד" וכאן אנחנו נקבל את התשובה הבאה: "אני אשמח לשלוח אליכם מודד, רק שקודם אתם צריכים לחתום ולסגור איתנו עסקה ורק אח"כ נשלח אליכם מודד מקצועי הביתה". וכך כמובן מתנהל התהליך בכל פעם שאנו באים לתכנן ולקנות מטבחים.
אז למה המדידה כל כך חשובה לתיכנון המטבח?
משום שהמטבח מתוכנן בדיוק מושלם לפי מיקום האינסטלציה ולפי מיקום הגז והשקעים, במדידה מקצועית ימדדו לכם את כל החלל של המטבח, כולל- קירות, גבהים,זוויות בין הקירות, הנמכות תיקרה, מיקום פתחים,מיקום נקודות חשמל ואינסטלציה. וכל זאת על מנת להתאים בדיוק מושלם את המטבח למידות הסופיות שקיימות אצלכם במטבח.
כולנו מבינים מה חשיבותו של המטבח בשביל כל אחד מאיתנו, קיימים כל כך הרבה מאמרים המפרטים עד כמה המטבח הוא לב ליבו של הבית וכמה אנחנו מבלים בו את רוב זמננו, מה שחשוב במטבח זה שהכל יהיה מדוי. אין לתאר את ההרגשה כאשר מגיע סוף סוף היום בו אנו מקבלים את המטבח הביתה ואז,המרכיב באמצע העבודה נעצר ו..."מצטער, כנראה שהמודד טעה במידות".
ואז יש 2 ברירות:
1.המרכיב ישלח חלק מהמטבח בחזרה לנגרייה כדי לקצר חלק מהיחידות.
2. המרכיב יפתח לכם נגרייה בבית ויתחיל לחתוך יחידות ולאלתר כל מיני דברים-העיקר לסיים את העבודה.
בכל מקרה בשני המקרים זה לא יהיה נעים ולכן חשוב להקפיד שהמודד יהיה מקצועי ומדויק,
זה פשוט- בשביל תוצאה מושלמת צריך להתחיל נכון.