שף
ישראלים תמיד אהבו לאכול ארוחות יוקרתיות,אחרי הכל אוכל הוא צורך בסיסי שלנו. ניתן לראות שברוב המקרים המסעדות בערים הגדולות מלאות כמעט עדאפס מקום. למרות העלאת המחירים בתקופה האחרונה והמצב הכלכלי הרעוע, עדייןישראלים רבים מוצאים כסף רב על מסעדות ומזללות שונות.
מסעדות
בפתיחת מסעדה או מזללה יש לקחת בחשבון מספר גורמים כמו למשל מיקום, סגנון האוכל, סגנון העיצוב וגורמים רבים אחריםשכן רוב העסקים הקטנים נסגרים במהירות. ישנם אנשים שלא אוהבים את העומס הרבבמסעדות ואת העובדה שצריכים לחכות בתור זמן רב ולכן הם נעזרים בשירותו של שף פרטי.
ארוחתשף פרטי
שף פרטי המגיע עד הבית ומשקיע בשביל לקוחותיו דורש עלות גבוהה בהרבה מזו של מנהבמסעדה אך יוצר נוחות מרובה יותר עבור הלקוח. שף פרטי יכול גם להתאים לזוגותהמעוניינים בערב שקט אינטימי ורומנטי ללא כל הפרעות. בכדי להיות שף מקצועי ללא ספק דרושההשקעה יוצאת דופן והתמדה.
תחום תחרותי
לא כל השפים מגיעים לגדולה כיוון שמדובר בתחום תחרותי הדורש יצירתיות רבה. כיום כאשר אנו נמצאים במאה ה 21 ללא ספק מודעות וחשיבותלתזונה בריאה עלתה במהירות. תוחלת החיים מתחילה לעלות בהדרגה וכך גם המודעות לאורך חייםבריא יותר.
מזון בריא
כיום שף נבחן לפי היצירתיות שלו, והיכולת שלו להכין מזון בריא. מזון בריא נחשב היום בעיני מומחי תזונה לדבר הכרחי בחיינו. המזון משפיע על בריאותינובצורה ישירה וגורם לנו לאורך חיים בריא יותר.
מינון הארוחות
ספורטאים העוסקים בספורט באופן קבוע אוכלים מידי יום תפריט מסודר ומזין שהורכב במיוחד עבורם. מעבר לכך הם מחלקים אתהארוחות לארוחות קטנות ביום (יוצא שהם אוכלים בין 6- 7 ארוחות ביום) הם גם משלביםאימונים אינטנסיביים שעוזרים להם לשמור על איכות חיים גבוהה.