טיפים חשובים להשכרת רכב בישראל:
קודם כל חשוב להכיר בעובדות, השכרת רכב בארץ היא כאן להישאר ולא הולכת לשום מקום, יותר ישראלים מתחילים להבין בשנים האחרונות, שהשכרת רכב בארץ, לטווח ארוך היא פשוט אלטרנטיבה מעולה לקניית רכב רגיל במחיר מנופח.
תעשו עם עצמכם חישוב פשוט, לקנות רכב של 120 אלף שקל, זה בדרך כלל עם הלוואה של 2000 שקל בחודש, מעבר לזה יש תיקונים, טסטים, מוסכים וכל שאר הדברים שמוציאים לנו את החשק לחיות. לעומת זאת השכרת רכב בארץ היא בסביבות אלפיים שקל לחודש, בלי דאגות של טסטים, תיקונים, ביטוחים וכל דבר אחר. פשוט תכניס את המפתחות וסע לדרכך.
בדיוק בגלל זה יותר ויותר ישראלים בוחרים בשנים האחרונות להשכיר רכב לטווח ארוך במקום לקנות רכב. כמובן שחברות היי טק למיניהן כבר מציעות ליסינג לעובדיהן כבר די מזמן, אבל גם בשוק הפרטי כבר מתחילים להבין, השכרת רכב בארץ, היא פשוט כלי יותר נוח מאשר קניית רכב מיותר ויקרה מדי.
למי שרוצה לקחת לעצמו השכרת רכב בישראל, הנה כמה דברים חשובים שצריך לדעת לפני שמתחילים את תהליכי השכרת הרכב.
1. תעשו סקר מחירים. יש המון חברות המציעות השכרת רכב בישראל, ככל הנראה הפערים במחירים לא יהיו עצומים, אבל בכל מקרה זה עדיין שווה בדיקה, הבדל של מאה חמישים שקל בחודש, זה הבדל לא רע בכלל, זה יותר מאלף שקל בשנה. כאשר אתה מדבר על השכרת רכב בארץ, זה יכול לצאת די הרבה כסף.
2. אם אנו רוצים רכב מסוג מסוים, כדאי לוודא שהרכב נמצא זמין בתאריך אותו ציינו בפני נציג החברה בטלפון, אם התקשרנו לפני בכדי לוודא. יכול להיווצר מצב בו החברה התחייבה על רכב מסוג מסוים ולפתע אינו בנמצא, אז לקראת תקלות כאלה יש להיערך ולדעת כיצד ניתן להוציא מסיטואציה בה החברה לא מצליחה לעמוד בהתחייבויות שלה תוצאות אחרות, הנוטות יותר לטובתנו כלקוחות.
3. כאשר אנו עומדים מול הרכב אותו אנו לוקחים מן ההשכרה, חשוב להקיף את הרכב ולראות אם יש שריטות, מכות או כל נזק חיצוני אחר, על מנת שניתן יהיה לסמנו בטופס ההשכרה. מכיוון שאנו לא הנהגים היחידים שעולים ועלו על הרכב הזה, יכולות להיות לו בעיות ותקלות שיש לדעת עליהן, למרות שחברות השכרת רכב בישראל מתחייבות לרכב תקין ושמיש.דבר נוסף וחשוב לא פחות הוא שמירת הקוד, אם יש לאוטו, ושמירת מספרי החירום השונים שהחברה מספקת. אם קורה ויש תקלה מסוימת, או תאונה, לא עלינו, הדורשת שירותי דרך, אז כדאי לדעת לאן להתקשר ועם מי לדבר, על מקרה שלא יקרה.
<-->