חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

איך לבחור ציוד למסעדות

מאת: רחלי פריעסקי מזון20/07/20101272 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

ציוד למסעדות

אורך החיים של מסעדות בארץ הוא לא מן הגבוהים בעולם. ובכל זאת כל מי שפותח את מסעדת חלומותיו בטוח שהוא הולך לנהל אותה במשך שנים רבות, לצבור קהל לקוחות גדול ומוניטין מכובד. לכן הוא גם מוכן להשקיע בה את מיטב כספו ומרצו. השקעה במסעדה פירושה להשקיע בתפריט, בעיצוב, בגיוס צוות עובדים וגם ברכישת ציוד למסעדות. השקעה בציוד למסעדות מתקדם, איכותי ומותאם לצורכי המסעדה מבטיחה מתן שירות טוב יותר ללקוחות המסעדה.

סוגים שונים של ציוד למסעדות

הבחירה בציוד למסעדות היא פונקציה של סוג השירותים שמעניקה המסעדה, כמו גם של התפריט הספציפי שלה. יש מסעדות שמכינות את כל המנות במטבח, יש מסעדות של מטבח חם או מטבח קר, יש מזנונים להגשה עצמית ויש בתי עסק למכירת מזון מוכן.

כפועל יוצא מסוגי המסעדות השונים ישנם גם סוגים שונים של ציוד למסעדות: ציוד למסעדות עם מטבח חם (צ'יפסרים, סירי בישול קבועים, מחבתות לחץ, כיריים חשמליות, כירת אינדוקציה, כיריים גז, משטחי צלייה, תנורים למיניהם ועוד), ציוד למסעדות להכנה ולעיבוד מזון (מערבלים, מעבדי מזון, מכונות לפריסת גבינות ונקניקים, מכונות לשטיפת ירקות, מטחנות בשר ועוד), ציוד לחלוקת מזון (עגלות חלוקת מזון למיניהן), מערכות הגשה עצמית (פסי הגשה עצמית, סלטיות אי, יחידות שקועות ועוד), ויטרינות ומערכות תצוגה, מקררים, מדיחים ועוד.

ציוד למסעדות – איכות ובטיחות

כאשר בוחרים ציוד למסעדות חשוב להקפיד על שני פרמטרים חשובים: הראשון, שמדובר בציוד למסעדות מקצועי, מתוצרת חברות מוכרות ומובילות. הקפדה על פרמטר זה מבטיחה גם תוצרים ושירותים איכותיים יותר, וגם כתובת אליה ניתן לפנות במקרים של תקלות. ציוד למסעדות מתוצרת חברות מוכרות ואמינות הוא ציוד איכותי שמאפשר להכין עימו אוכל איכותי וגם לאחסן אותו בתנאים טובים. כמו כן, במקרים של תקלות אתם יכולים להיות בטוחים שיש מי שיספק לכם מענה הולם, שירות תיקונים ואחזקה וגם חלקי חילוף במקרה הצורך.

פרמטר שני ולא פחות חשוב הוא הבטיחות של הציוד למסעדות. ציוד למסעדות צריך להיות מיוצר על פי כל תקני הבטיחות המחמירים ביותר. כידוע, כל מטבח של מסעדה הוא מקום קדחתני ועמוס, בו עובדים במהירות ובלחץ. לכן חשוב שיהיו בו את כל התנאים האופטימליים לעבודה בטוחה. כדי להבטיח בטיחות במטבחי מסעדות חשוב להקפיד על עבודה מסודרת ומאורגנת במטבח, אך חשוב גם להשתמש בציוד למסעדות בטיחותי.

אחד מאמצעי הבטיחות החשובים למטבחי מסעדות הם משטחי מניעת החלקה. במטבח עמוס וקדחתני רבים הסיכויים שישפכו נוזלים למיניהם על הרצפה, מים, שמן, מרקים, רטבים, משקאות ועוד. במטבח עמוס וקדחתני לא כולם שמים לב היכן הם דורכים א נזהרים מפני "מוקשים" בדרך. ציוד למניעת החלקה יכול למנוע תאונות עבודה רבות. באמצעות משטחי גומי למניעת החלקה כל עובדי המטבח יכולים לעבוד בבטחה גם בשעות העמוסות והלחוצות ביותר.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

מאמרים |  עיצוב הבית

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת רחלי פרי

מאת: רחלי פריבניין ואחזקה - כללי25/03/121359 צפיות
קרני השמש הים תיכונית העזה מסכנות לא רק את בשר גופנו, אלא גם חודרות דרך החלונות והדלתות אל תוך הבית, עושות שפטים ברהיטים ומפריעות לפעמים לפעולות שונות בתוך הבית

מאת: רחלי פריאיפור21/02/121422 צפיות
אנו שומעים רבות על המושג איפור קבוע, אבל האם אנו יודעים באמת מה הכוונה?

מאת: רחלי פריהומור וסטנד-אפ06/01/121918 צפיות
תמונות מצחיקות או סרטונים מצחיקים - מה הם עושים לנפש? כנסו ותקראו עוד!!!!!!!!

מאת: רחלי פרישיפוצים11/09/111895 צפיות
אוטמים את הגג? הפתרון הטוב ביותר הוא יריעות ביטומניות.

מאת: רחלי פריאימון אישי18/08/111339 צפיות
החיים רצים בקצב מטורף, ולא תמיד אנו יודעים לנווט אותם בצורה הנכונה, ולכן צריך מאמן אישי...

מאת: רחלי פריציפורניים10/08/112210 צפיות
הציפורניים שלך הם בעצם מראה שמשקפת את התייחסותך למראך החיצוני...

מאת: רחלי פריגינון02/03/111617 צפיות
כריתת עצים כרוכה בסיכון לא מבוטל, הן לאנשי המקצוע שמבצעים את הכריתה, והן לכל מי ומה שנמצא בסביבה...

מאמרים נוספים בנושא עסקי מזון

מאת: עופר שלועסקי מזון18/07/214052 צפיות
תנור אפייה תעשייתי

מאת: עופר שלועסקי מזון26/02/214471 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: דניאל מלמדעסקי מזון16/02/205945 צפיות
מסעדת NG נווה צדק הינה מסעדת בשרים הותיקה והאיכותית מאז שנת 2003. הבשרים הכי איכותיים. קראו מה הלקוחות ממליצים על המסעדה.

מאת: רועי כץעסקי מזון16/12/1812032 צפיות
מעוניינים באוכל מוכן לשבת? מתגעגעים לטעמים של בית? את ארוחת השבת הקרובה שלכם כבר תרכיבו מאוכל ביתי מוכן, טעים להפליא, אוכל עם טעם של בית. את התחושה החמימה הממלאת את הלב עם כל ביס בארוחה המתבססת על אוכל ביתי קשה לתאר במילים. גם כאשר ישנן עשרות מסעדות גורמה המציעות מנות מודרנית מעוצבות, רוב האנשים עדיין מתגעגעים יותר מכל לאוכל של בית כי אחרי הכל מאין כמו אוכל של בית.

מאת: דודישעסקי מזון31/05/183463 צפיות
"רק מחילופי המשפטים הקצרים הללו, נשמע כאילו עמדנו להיות אסירות במקום כלשהו בהרצליה ושבקרוב מאוד תמנע מאתנו האפשרות לנהל באופן חופשי את מאורעות ארוחת הערב שלנו או לפחות לצאת אל הרחוב ולתור אחר אחת כזאת.

מאת: הדסהעסקי מזון17/09/173287 צפיות
מאז ומתמיד פיצה הייתה נחשבת למאכל פופולרי ונחשק בקרב האוכלוסייה בעולם. ארץ ישראל גם היא נחשבת לאחת המדינות שאוהבות מאכל זה. ניתן למצוא פיצריות רבות ברחבי הארץ ובכלל זאת גם פיצריות בירושלים. ההבדל המשמעותי ביותר בין פיצריות בירושלים לפיצות בערים האחרות הוא הסגנון ההכנה של הפיצה ומבחר הרב שניתן למצוא.

מאת: שרון צרפתיעסקי מזון13/08/173634 צפיות
בהחלט לא חייבים לצאת מן הבית כדי לקבל ארוחה שהיא גורמה, ובדיוק לפי הטעם האישי של הסועדים. בלי לקום מהכסא, בלי לאחר, בלי לחכות למלצרית ועם כל הפרטיות של הבית האישי של כל אחד ואחד.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica