זיכיון- קווים לדמותו
הקמת עסק בצורה עצמאית, הינה חופש מוחלט, כך שבעל העסק הוא זה שיחליט, מי קהל היעד שלו, מה יהיה האופי של העסק, כיצד הוא יעוצב, מה ימכור ועוד. בעל עסק כזה, יתחיל מאפס ועליו לבנות בעצמו תכנית עסקית, מודל עסקי ולצבור שנים של מוניטין. מדובר בשלבים שהם אינם קלים לכל הדעות. סיכויי ההישרדות של עסק כזה, הם נמוכים. על פי הנתונים הסטטיסטיים של עסקים, חצי מהעסקים בישראל, אינם שורדים עד שנתם השלישית, אלא אם כן, מדובר על רכישת זיכיון. הכוונה היא לרשת מוכרת בעלת מותג הקיים שנים עם הרבה מוניטין וסניפים הפזורים בכל רחבי הארץ. שיטה עסקית זו, הינה מוצלחת היות והסטטיסטיקה מזכירה אותם ואפילו לטובה.
מה החסרונות של רכישת זיכיון?
למרות שיש יתרונות כה רבים בשיטה כגון זיכיון, ישנם גם חסרונות, כגון חוסר עצמאות בניהול סניף של רשת מזכה. הפעילות תתבצע בסניף של הרשת, על פי התנאים של אותה הרשת. יש להפריש תשלומים חודשיים לרשת מסכום הרווחים, השיפוץ של העסק, יהיה על חשבונו של הזכיין, הרכישה של המוצרים מהספקים, תהיה גם על חשבון הזכיין ועוד. היתרונות בכל אלה שהספקים מעניקים תנאים טובים יותר לגבי הסחורה שהם מוכרים לסניפים של אותה הרשת ומדובר על ספקים קבועים. סחורה היא האיכותית ביותר. יש להגיע לעסק זכיינות, עם ממון אישי ויש לעמוד מול עין מפקחת של מנהלי הרשת. פרטים נוספים על הקמת עסק בזיכיון יש באתר הזה: לחצו כאן
סיכויים גדולים להתפתח עסקית בעתיד
אנשי עסקים, אשר נכנסים לעסקי הזכיינות, יודעים כי בגלל סכום הכסף הלא מבוטל שהם מביאים עמם, זכותם המלאה, לגרוש חוזה ארוך טווח עם הרשת המזכה. גם הרשת עצמה, פוקחת עין על הזכיין וכאשר הזכיין מצליח רצוף בשנה השלישית לנהל יפה את הסניף, הוא עשוי התפתח הלאה. יש כאלה שממשיכים לפתוח סניפים נוספים והתמיכה של הרשת תהיה גדולה יותר, היות ונהל הסניף, הראה כי ניתן לסמוך עליו והוא גרם רווחים לרשת ולו עצמו. רבי נכנסו לעסקי הזכיינות וניתן לרכשו זיכיון בכל מיני תחומים שעשויים להתאים לכם, אך בירור מעמיק, תמיד יהיה בטוח יותר להרגשתכם האישית והשקט הנפשי שלכם.